• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

KADİR BAYRAM; ''HALKA DOKUNACAK PROJELERDE YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

KADİR BAYRAM; ''HALKA DOKUNACAK PROJELERDE YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
Pendik İş Adamları Derneği (PESİAD) Başkanı Kadir Bayram ve Yönetim Kurulu Üyeleri yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programında PESİAD’ın projeleriyle ilgili bilgi paylaşımı yapan Başkan Kadir Bayram Koranavirüs salgını sonrasında her kurum  gibi  derneğin  de kapalı olduğunu belirterek normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte projelere tekrar devem edeceklerini  ifade etti.

Genç Başkan Kadir Bayram PESİAD’ın 250 üyesiyle pandemi sürecinde video konferansla yoluyla toplantı yaptıklarını ifade ederek, bu süreçte PESİAD olarak Pendik’in 36 mahallesi’nde  tüm vatandaşları kapsayacak geleneksel bir proje başlattıklarını belirtti.

Kadir Bayram; PESİAD olarak halka dokunacak projelerin sürdürüleceğini  vurgulayarak,  pandemi sürecinde Pendik’in 36 mahallesi’nde bakkal borcu olan yurttaşların borçlarının satın alınarak borçlarının kapatıldığını söyledi.

PESİAD Başkanı Kadir Bayram İş adamları Derneği olarak görevi 31 Ocak’ta Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’den devr aldıklarını ifade ederek yeni dönemde PESİAD’ın dinamik yapıyla birlikte tecrübeyi de bir araya getirerek çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kadir Bayram konuşmasını sürdürerek pandemi süreci boyunca üyelerine destek verdiklerini üyelerin talepleri doğrultusunda  çözüm ürettiklerini  belirtti.

Bayram konuşmasında PESİAD olarak  5 yıllık bir projeyi daha hayata geçirdiklerini sözlerine ekleyerek Sektörler Kurulumunu kurduklarını ve kurulan bu sektörleri de kendi dilimlerine ayırdıklarını ifade etti.

SEKTÖRLER KURULUMUMUZU KURDUK

Kadir Bayram konuşmasını sürdürerek;’’5 yıldır bir hayalimiz vardı. Sektörler Kurulumumuzu kurduk. Sanayi inşaat ve Parekende sektörlerini kendi dilimlerine ayırdık. Sektörler Kurulumunun hepsinin bir başkanı var. Pandemi sürecinde çalıştaylar yaptık. En son hale getirerek gerekli yerlere ulaşmaya çalıştık.

İstanbul ölçeğinde daha öncesinde tanıdığımız ancak iş anlamında görüşme yapmadığımız iş adamları dernekleriyle bir araya geldik. Üyelerimize bu zor süreçte destek olduk. Pendik’te sağlık çalışanlarına  yönelik konaklama desteği sağladık. Dezenfekte ile odaklı olan üyelerimiz vardı bu üyelerimize katkı sunduk.

Geçen yıl Pendik Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte başlattığımız  ‘’Pendikli Gençler İcat Çıkartıyor adı altında bir projemiz vardı. Bu yıl salgın nedeniyle bu projemizi devam ettiremedik. Pandemi süreci henüz bitmiş değil… Normale geçtiğimizde bu projelere tekrar devam edeceğiz.

 Yeni dönemde hem sektöre hem de genele yönelik programlarımız olacak. Dinamik yapıyla birlikte tecrübelerimizi bir araya getirerek yol almaya devam edeceğiz. Üyelerimize yönelik PESİAD kart uygulamasını başlatacağız. Üyelerimiz bu kartlarla birlikte anlaşmalı olan kurumlardan indirimli alış verişlerini yapabilecekler’’dedi.

Kahvaltı programı gazetecilerin soru cevap kısmı sonrasında sona erdi.

104117353-945015459295617-819846286583670688-o.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.