• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN MASAL TADINDA FESTİVAL

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN MASAL TADINDA FESTİVAL
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Kartal'da hayata geçen ve çocukların hayallerini süsleyen Masal Müzesi'nde muhteşem bir festival düzenledi.

23 Ağustos'ta düzenlene  festival çocukların ilgisini çektiği kadar yazarların ve Kartal'lıların da ilgisini çekmeyi başardı. 

Festivalin açılış 23 Ağustos 17:00’de Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve Şair Yazar Sunay Akın’ın katılımı ile gerçekleşti.

EDEBİYAT VE SANATLA ÇOCUKLARIMIZI BULUŞTURUYORUZ

Festivalde açılış konuşmasını Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel yaptı.Başkan Yüksel,değerli misafirler hepiniz hoşgeldiniz,burada üç kuşağı bir arada yaşıyoruz.Masal müzesini gezdikten sonra burada Edebiyat ve sanatla çocuklarımızı buluşturuyoruz.Bugün yine çalışma arkadaşlarımızın hayal gücüyle üç gün güzel bir masal festivaline ev sahipliği yapıyoruz.

Sevgi ,kardeşlik ve güzelliklerde bu Ülke hep birarada buluşacak bizlerde bu amaç doğrultusunda yolumuza vazgeçmeden devam edeceğiz.Ben buradan tüm herkesi bu güzel masal festivalimize davet ediyorum hepinize iyi eğlenceler diliyorum saygılar sunuyorum dedi.

Açılıştan sonra Tiyatro Sanatçısı Hamit Demir, “Bir Dünya Masal” adlı oyununu sergilendi.
Masal Festivaline, Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel,CHP Kartal ilçe Başkan yardımcılarından Şengül Tarhan ,İsmet Ak,Süleyman Şimşek , Kartal belediye Başkan Vekili Oktay Aksu, Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar,Kartal belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Tozkoparan,Kartal belediye Başkan yardımcısı İmam Aydın,Kartal belediyesi Basın yayın müdürü Hüseyin Can Güler Hüseyin Güler, Kartal belediye Meclis Üyeleri,İYİ Parti Kartal belediyesi meclis üyeleri, Kartal belediye birim müdürleri, Kartal Halkı katıldı.

Masal festivali hafta sonuna kadar etkinliklerini sürdürecek.

Haber/ Nuray YILMAZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.