• BIST 10045.74
  • Altın 2389.508
  • Dolar 32.4518
  • Euro 34.631
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

KARTAL KAYMAKAMLIĞI VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜLÜĞÜ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

KARTAL KAYMAKAMLIĞI VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜLÜĞÜ BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
Kartal Kaymakamlığı ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen kahvaltı programına; Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı ve Polis Teşkilatı hazır bulundu.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=GJX3cVfxmAE

t1-2.JPG

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle basınla bir araya gelmek istediklerini ifade ederek tüm çalışan gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutladı. Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nün yaklaşmasıyla böyle bir organizasyon düzenlemek istediklerine vurgu yaparak basın mensuplarının bu özel gününü kutladı.Sinan Dallı kahvaltı programında Kartal İlçe genelinde 2023 yılında yapılan faaliyetlerle ilgili sunum gerçekleştirdi. Dallı; Kartal'da 2023 yılını uyuşturucuyla mücadele kapsamında başarıyla kapattıklarını belirterek özellikle annelerin çocuklarının uyuşturucu kullanmalarını önlemek amacıyla   ''En İyi Polis Narkotik Anne'' seminerleri düzenlediklerini söyledi.

t1-004.JPG

Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı İstanbul genelinde trafiğin rahatlaması yönünde oldukça verimli çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek İstanbul genelinde  3000 trafik polisinin 6000 bine çıkartıldığını buna ek olarak Kartal'da 26 trafik polisinin ise 52 ya çıkartılarak yeni ekiplerin bünyelerine katıldığını belirtti. 

t3-006.JPG

Dallı;Okul çıkışları başta olmak üzere ilçe genelinde sorunlarımızı en hızlı şekilde çözebilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz'' dedi. Yakacık Polis Merkezinin yakında hizmete açılacağını belirten Sinan Dallı uyuşturucuyla mücadele noktasında Kartal'da 2023 yılını başarıyla kapattıklarını ifade ederek özellikle annelerin çocuklarının uyuşturucu kullanmalarını önlemek amacıyla   ''En İyi Polis Narkotik Anne'' seminerleri düzenlediklerini söyledi.Sinan Dallı Kartal'da vatandaşlardan en çok şikayetlerine neden olan İST Marina açık otoparkıyla ilgili İBB'ye yazı gönderdiklerini ancak İBB'nin bu bölge ile ilgili yazı tabelası asmasının ihale ile yapılacağı nedeniyle çözülemediğini belirtti.

Dallı Kartal'ın çok fazla sayıda içkili mekanları olduğunu ifade ederek bu mekanlarda ruhsata aykırı bir çok işlemin yapıldığını ve çevre ilçelerden Kartal'a gelerek normalde pavyonlarda çalışacak kişilerin bu mekanlarda yasa dışı bir şekilde çalıştıklarını ve dafalarca cezai işlem uyguladıklarını yineledi.

Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı Adalet Bakanlığı tarafından ruhsatsız silah taşıyan vatandaşlara yönelik hapis cezalarının verileceğini belirterek bu yönde yapılacak bir çalışmaların suçların önlenmesine de yardımcı olabileceğini söyledi.

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.