• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

KARTAL'DA VAHŞET ÖLDÜRÜLEN ! ANNE VE KIZIN KATİLİ EN YAKINI ÇIKTI

KARTAL'DA VAHŞET ÖLDÜRÜLEN ! ANNE VE KIZIN KATİLİ EN YAKINI ÇIKTI
Kartal Atalar Mahallesi Keskin Sokak'ta vahşi cinayete kurban giden anne ve kızın öldürülmesiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Kartal'da Atalar Mahallesi Keskin Sokak'ta anne ve kızın cansız bedeninin bulunması sonrasında cinayetle ilgili detaylar belli olmaya başladı. Cinayetin ardından gözaltına alınan  Ahmet Özcan sorguda cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Öte yandan vahşi cinayetin 2 gün önce işlendiği belirlendi. 

CİNAYETİ İŞLEDİKTEN SONRA OLAY YERİNE GELMİŞ

Annesi ve kız kardeşini bıçaklayarak öldürüp evden ayrılan güvenlik görevlisinin iki gün sonra tekrar olay yerine gelip, suç aleti bıçağı öldürdüğü kız kardeşinin eline tutuşturarak, cinayeti onun üzerine atmaya çalıştığı ortaya çıktı.

CİNAYETİN 2 GÜN ÖNCE İŞLENDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Kartal Atalar Mahallesi Keskin Sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın üçüncü katında meydana gelen olayda özel güvenlik görevlisi olan Ahmet Özcan, iddiaya göre iki gün önce anne Azime Özcan ve kız kardeşi Yasemin Özcan'ı bıçaklayarak öldürdü. Bina sakinleri ise daireden gelen kötü kokuları fark etti. Daha sonra evden ayrılan Ahmet Özcan iki gün sonra olay yerine geri döndü.

TUTARSIZ KONUŞMALARI SONRASINDA CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Özcan, cinayette kullandığı bıçağı ölen kız kardeşinin eline tutuşturarak, polisi arayıp kız kardeşinin önce annesini sonra intihar ettiğini söyledi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, tutarsız konuşmalarından şüphelendiği Özcan'ı ifadesi alınmak üzere Kartal Asayiş Büro Amirliği'ne götürdü. Burada yapılan sorgusunda Özcan, cinayeti itiraf etti. Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından anne ve kızının cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ekipler Ahmet Özcan'ın otomobilinde uzun süre arama yaptı. Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor.

POLİSLER 2 GÜN ÖNCE ÖLDÜKLERİNİ SÖYLEDİ

Mahalle sakini Necip Dayıoğlu, "Polislerden sonra biz de olayı öğrendik. İki gün önce öldüğünü söyledi polisler. Başka bir bilgimiz yok" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.