• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

KERİM KAYA;'' MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET İÇİN MAKAM VE MEVKİLERİN ÖNEMİ YOK''

KERİM KAYA;'' MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET İÇİN  MAKAM VE MEVKİLERİN ÖNEMİ YOK''
MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya İlçe Başkanlığı'nda Meclis Üyesi Adaylarına yönelik tanıtım toplantısı düzenledi.

MHP Pendik İlçe Başkanlığı'nda yoğun bir katılımla düzenlenen Meclis Üyesi Aday tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Kerim Kaya çok fazla kişinin Meclis Üyesi Adaylığı için başvuruda bulunduğunu ifade ederek teveccüh gösteren tüm partililerine teşekkür etti.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=ErZuprcQLQI

2mhp.JPG

Kaya Milliyetçi Ülkücü Hareket için makam ve mevkilerin öneminin olmadığını belirterek listede yer alamayan tüm partililerin seçilmişler gibi çalışarak Cumhur İttifakının başarısı için mücadele edeceklerini söyledi.

''MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET İÇİN MAKAMLARIN ÖNEMİ YOK''

Kerim Kaya açıklamalarını şöyle sürdürdü;''Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Birçok arkadaşımız belediye meclis üyeliğine aday adaylık müracaatında bulundu. Listeye giren arkadaşlarımız kadar girmeyen arkadaşlarımız da kıymetli. Hepsi bizim başımızın tacı. Milliyetçi ülkücü hareket için makamların mevkilerin hiçbir önemi yok. Bugün bu makamlardayız yarın bu teşkilatın bir neferiyiz.Onun için bazı arkadaşlarımız üzülebilir kırılabilir. Ama dediğim gibi hepsinin bizim başımızın üstünde yeri var.Hepsinin gönlümüzdeki yeri aynı.Herkesten bu akşam itibarı ile listeye girmişcesine listemizde ki bütün arkadaşlarımız için cumhur ittifakının başarısı için mücadele edeceklerinden yana  hiçbir şüphemiz yok. Bundan dolayı sizlerin huzurunda medeni cesaret gösterip bu listede olmak adına Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir ferdi olarak adım olsun diye istekte bularak  müraacat eden bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum''dedi.

3mhp.JPG

İlçe Başkanı Kerim Kaya konuşmasının ardından Cumhur İttifakı Pendik Belediye Başkanlığı'nda Meclis Üyesi seçilen ve 1. sırada yer alan Hakan Çeçen, Ersin Çakır,Selim Halıcı ve dördüncü sırada yer alan Kemal Tiroğlu'nu sahneye davet ederek kendilerini tanıtmalarını istedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.