• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

KERİM KAYA;''PENDİK BİZİM TÜRKİYE HEPİMİZİN SÖZÜ BİZİM GAYRETİMİZİN ŞİARIDIR''

KERİM KAYA;''PENDİK BİZİM TÜRKİYE HEPİMİZİN SÖZÜ BİZİM GAYRETİMİZİN ŞİARIDIR''
MHP Pendik İlçe Başkanlığı MHP Pendik İlçe Başkanlığı ''Cumhur Bizim "Türkiye Hepimizin Pendik Bizim Türkiye Hepimizin'' temalı geniş katılımlı istişare toplantısında Teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

MHP Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısına; Cumhur İttifakı Pendik Pendik Belediye Başkan Adayı  Ahmet Cin,MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya,MHP İlçe Yönetimi, MHP Pendik Belediye Meclis Üyesi Adayları, MHP Mahalle Teşkilatları STK mensupları ile çok sayıda üye yer aldı.

kerim-baskan.JPG

Gecede selamlama konuşmasını yapan MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya şu ifadelere yer verdi;''Çabamız İstanbul'un kalesi olan Pendik'te istikrarı devam ettirmektir.Hali hazırda belediye başkanlık vazifesini layıkıyla sürdüren Pendikimizin çehresini çok güzel projelerle güzelleştiren değerli belediye başkanımız ve yeniden adayımız olan Ahmet Cin beyefendimize huzurlarınızda teşekkürlerimizi iletme istiyorum.Birlikte çalışmak ve Pendik'i daha da güzelleştirmek için buradayız.İnanıyoruz ki çok daha güzel projelere imza atılacak ve Pendik İstanbul'un gözdesi haline gelecektir. Her daim vurguladığımız gibi Pendik bizim Türkiye hepimizin sözü bizim gayretimizin şiarıdır. Bu açıdan ilçemizin yeniden Cumhur İttifakı tarafından yönetilmesi büyük bir öneme haizdir. Bundan dolayıdır ki MHP Pendik İlçe Başkanlığı olarak ilçe yöneticilerimiz,mahalle başkanlarımız,meclis üyesi adaylarımız ile Teşkilatımızın tüm mensupları birlikte 36 mahallemizde sokak sokak,cadde cadde her bir esnafımıza,komşumuza, sivil toplum kuruluşlarımıza,muhtarlarımıza,Pendikli hemşehrilerimize,gece gündüz demeden yorulmadan,durmadan,bıkmadan,duraksamadan,gönül gönüle,girilmedik hane sıkılmadık el bırakılmamak üzere adeta ilmek,ilmek dokuyarak ''Benim aklım hep Türkiye'dir''şiarıyla gece gündüz demeden Türkiye'yi düşünen Ülkücü Hareketin ve Türk dünyasının bilge lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin muhabbet ve selamlarını götürüyoruz.''dedi. 

ahmet-cin-2.JPG

Cumhur ittifakı AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin MHP Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında önemli açıklamalar yaptı.Başkan Ahmet Cin toplantıda İBB'nin Pendik'e sadece 3.5 kreş yaptıklarını belirterek gerçek projeleri 31 Mart'tan sonra AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la birlikte yapılacağını söyledi.

4-132.JPGozer-sarikaya-3.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.