• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

KILIÇDAROĞLU DEVREYE GİRMİŞTİ: TIR ŞOFÖRÜ İŞE BAŞLADIĞINI AÇIKLADI

KILIÇDAROĞLU DEVREYE GİRMİŞTİ: TIR ŞOFÖRÜ İŞE BAŞLADIĞINI AÇIKLADI
Gazeteci Tolga Candaş Tolga Işık Koranavirüs salgını sürecinde sosyal medya üzerinden paylaşım yapan ve işini kaybeden tır şoförüyle ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tır şoförünün işe alınması için talimat verdiğini belirtti.

 

Koranavirüs salgınında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım sonrası gözaltına alınan ve işini kaybeden tır şoförü için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu devreye girerek o günden bu yana işsiz kalan şoförün Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde işe alınmasını istedi. Kılıçdaroğlu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı arayarak işini kaybeden tır şoförünün Belediye'de işe alınması için talimat verdi.

TIR ŞOFÖRÜ:'' O GÜNDEN BERİ İŞSİZİM BAŞVURMADIĞIM YER KALMADI''

Sosyal medya hesabından yeni bir video paylaşan Yılmaz, "Merhaba ben Malik Yılmaz. Beni TIR şoförü olarak tanıdınız ama artık öyle değil. İnternete attığım videodan sonra işten çıkarıldım. O günden beri işsizim. İskenderun'da başvurmadığım yer kalmadı. Virüsten dolayı ya da çekindikleri bir şey mi var bilmiyorum ama o günden beri iş bulamadım. Bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim. Ne iş yapacağımın hiçbir önemi yok, elimden her iş geliyor. Ailemi kimseye muhtaç etmeyip geçindirdikten sonra her işi yapmaya hazırım" diye konuştu.

TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, salgın sürecinde "Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür" dediği videoyu paylaşmasının ardından gözaltına alındı, işinden kovuldu ve tekrar iş bulamadı.

İŞE BAŞLADIĞINI DUYURDU 

Gelişmeyle ilgili konuşan Malik Yılmaz, yarın itibariyle işe başlayacağını açıkladı. Yılmaz açıklamasında; “Arandım ve bana yarın işimin hazır olduğunu söylediler” dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.