• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

KILIÇDAROĞLU:HİÇ BİR YURTTAŞIMIZA AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ

KILIÇDAROĞLU:HİÇ BİR YURTTAŞIMIZA AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kartal Belediyesi tarafından hayata geçen Komşuluk ve Dayanışma Meydanı'nın açılışına katıldı.

Açılışa; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,CHP Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu,CHP İstanbul Milletvekilleri, CHP Pendik İlçe Başkanı Doğan Çakmak,CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal İyi Parti İlçe Yönetimi SP Kartal İlçe Başkanı Fehim Hava ve çok sayıda sivil toplum örgütleri yer aldı.

kuyy.jpg

Kılıçdaroğlu Hiç Kimseyi Ötekileştirmeyeceğiz

Kartal'da açılışı gerçekleşen Komşuluk ve Dayanışma Meydanı'nda halka seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP'li Belediyelerin halk için hizmet götürdüklerini belirterek oy veren vermeyen tüm yurttaşlar ayrım gözetilmeksizin hizmet verileceğini ifade etti.

oyy.jpg

Meydanlar Halkın Nefes Alacağı Alanlardır

Kılıçdaroğlu kentlerde gülen mutlu insanlara ihtiyaç olduğunu belirterek meydanların halk için dinlenme ve nefes alma alanları olduğunu vurgulayarak bu tür meydanların açılışlarının daha sık yapılacağını söyledi. Kılıçdaroğlu hiç bir vatandaşımıza ayrımcılık yapmayacağız. Bize oy versin vermesinler hepsi bizim yurttaşımız ve başımızın tacıdırlar. Biz bu alanları kendi cebimizden yapmıyoruz. Halkın parasıyla hizmetler yapılıyor her kuruşun hesabını halka vermek  zorundayız.Her iki Belediye Başkanımız da heyecanlı bazen heyecanları fazla olmuş olabilir hiç fark etmez. Biz onlara güveniyoruz. Gerek İstanbul'daki 16 milyon vatandaşımız gerekse Kartallı vatandaşlarımız hak ettikleri tüm güzel hizmetleri alacaktır''dedi. 

poo.jpg

İmamoğlu; İstanbul'un 39 ilçesindeki Belediye Başkanları Bizim Belediye Başkanlarımızdır

Açılışta kısa bir konuşma yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki tüm 39 ilçe Belediye Başkanları bizim Belediye Başkanımızdır. Bazı sözler geride kaldı İstanbul'daki 16 milyon vatandaşımız bizden hizmet bekliyor. Bizler bütün ilçelerde omuz omuza çalışacağız. Çalışmalarımıza hiç kimse gölge düşüremeyecek o günler geride kaldı''dedi. 

Açılışta heyecanlı olduğu gözlerden kaçmayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Meydan alanının alınması ve projelendirilmesinde emeği geçen eski Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz'e teşekkür ettiğini ifade etti. Yüksel Kartal halkının refahı için hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.