• BIST 9078.43
  • Altın 3976.732
  • Dolar 38.4398
  • Euro 43.6479
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 16 °C

KULİSLERİ HAREKETLENDİREN İDDİA ERKEN SEÇİM Mİ GELİYOR?

KULİSLERİ HAREKETLENDİREN İDDİA ERKEN SEÇİM Mİ GELİYOR?
Muhalefetin erken seçim çağrısına karşılık iktidarın 2023'ü gösterdiği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tarihine ilişkin iddialar gündeme gelmeye devam ediyor.

 

Sözcü gazetesinden Emin Özgönül'ün haberine göre, Ankara kulislerinde “İktidar bu ekonomik tabloda 2022 kışını çıkaramaz, erken seçim olacak” havası hakim. Kulislerde, seçimin erkene alınarak 6 Kasım Pazar günü yapılacağı konuşuluyor.

İKTİDAR KANADI ÇIKMAZDA

Erken seçimle bağlantılı bir diğer konu ise Erdoğan'ın adaylığı. Anayasa gereği bir kişi Cumhurbaşkanlığı'na en fazla 2 kez aday olabiliyor. Ancak seçimin Meclis tarafından erkene alınması durumunda, 3. kez adaylığın önünde engel bulunmadığı belirtiliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.