• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

MERAL AKŞENER; SÜLEYMAN TURAN'IN PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MERAL AKŞENER; SÜLEYMAN TURAN'IN PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Grup Toplantısı'nda İYİ Parti Pendik ilçe Başkanı Süleyman Turan'ın Pendik Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Grup Toplantısı öncesinde İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan'ı kürsüye davet ederek yerel seçimlerde Pendik Belediye Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/channel/UCuDHd-rUSfnAjVXKtLHrgog

2s-002.jpg

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan Grup Toplantısı başlamadan önce Genel Başkan Meral Akşener tarafından alınan karar doğrultusunda Pendik Belediye Başkan Adaylığını TBMM'de resmileştirdi. Süleyman Turan Meral Akşener'in elini öperek  partililerini selamladı. 

Yerel seçimlere bir yıl kala Pendik Belediye Başkan Adayı olduğunu ifade eden Süleyman Turan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de teveccühü ile Pendik'i kazanmak için çalışacaklarını belirtmişti.Turan olası ittifakların oluşumu ile ilgili kesin bir bilgi vermeden alınacak karar doğrultusunda  Pendik Belediye Başkan Adayı olacağını ifade etmişti. Süleyman Turan Genel seçimlerde Pendik'te aktif siyaset yürüterek İYİ Parti Milletvekili Burak Akburak'ın Pendik'ten seçilerek TBMM'ye gönderilmesinde büyük  katkı sağlamıştı. 

Süleyman Turan;'' Pendik'li Hemşerilerime Hizmet Etmek Benim için Şereftir''

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan Genel İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''in TBMM'den Pendik Belediye Başkan Adaylığını ilan edilmesi ardından  sosyal medyadan açıklama yaparak şu sözlere yer verdi;'' Genel Başkanımızın’in takdirleri ile, İstanbul’umuzun incisi Pendik Belediye Başkan Adayı olarak uygun görülmek, hayatımdaki en güzel ve en anlamlı görevlerden biri oldu. Yüce milletimize ve Pendikli hemşerilerime hizmet etmek, bu yolda yürümek benim için bir şereftir. Allah yolumuzu, Pendik için hizmet etmeyi nasip etsin.''dedi.

Süleyman Turan iki dönemdir İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı olarak mevcutta halen görevini yapmaya devam ediyor. 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.