• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER ÇEKMEKÖY'DE KONUŞTU

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İZZET ULVİ YÖNTER ÇEKMEKÖY'DE KONUŞTU
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Çekmeköy'de STK üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

MHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı bünyesinde gerçekleşen kahvaltı programında Sivil Toplum Örgütleri ve Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen İzzet Ulvi Yönter 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin çok kritik bir seçim olduğuna vurgu yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'yi desteklemek gerektiğini aksi taktirde Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve Cumhuriyet'ten hesap sorulacağını söyledi. 

su-ana-001.JPG

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "Geleceğimize, istiklalimize, istikbalimize sahip çıkmak zorundayız. Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli'nin ismini desteklemek zorundayız. Aksi halde Türkiye'den, Atatürk'ten, Cumhuriyetten hesap soracaklar''dedi.Çekmeköy Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen toplantıda konuşmalarını sürdüren MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter iftira ve yalan siyasetin 10 gün sonra sona ereceğini ifade ederek Türkiye'yi zillete düşüren yapıya izin vermeyeceklerini söyledi.

bu-olabilir.JPG

HER OY PKK'YA SIKILMIŞ BİR KURŞUN DİYORLAR DOĞRU SÖYLÜYORLAR

İzzet Ulvi Yönter konuşmasını sürdürerek; ''Türkiye neyi başarsa ortak olmuyorlar. Bundan sevinmiyorlar. KAAN, milli muharip uçağımız göklerde, zillet ittifakı perişan. İnsansız hava uçağımız Kızılelma göklerde, zillet ittifakı perişan. Pervin Buldan ne diyorsa Kemal Kılıçdaroğlu onu tekrar ediyor. Pervin Buldan ne diyorsa Meral Akşener aynısını söylüyor. Diyorlar ki 'Ya savaşa mı gidiyoruz? Seçime gidiyoruz. Bu uçakları niye gösteriyorsunuz? Bu gemileri niye gösteriyorsunuz? Bu silahları niye gösteriyorsunuz?' 'AK Parti'yle MHP'ye verilecek her oy, PKK'ya sıkılmış kurşun' diyorlar. Doğrudur, doğru söylüyorlar."

mhp-binali.JPG

SİZ KİMDEN İNTİKAM ALMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Van ve Ağrı mitingine yönelik açıklamalarını sürdüren Yönter, "Sloganları duydunuz değil mi? Yüreğimiz yandı. Sloganlar neydi? 'Kana kan, dişe diş, intikam, intikam' ya hangi kandan, hangi dişten, hangi intikamdan bahsediyorsunuz? Siz kimden intikam alacağınızı düşünüyorsunuz?

2-2-008.JPG

ALLAHIN İZNİYLE MİLLETİN BEDDUASI BUNLARIN YAKASINI BIRAKMAYACAK

Bir terörist çıktı, 'Kemal Kılıçdaroğlu kazanmazsa Türkiye'de savaş çıkar' dedi. Başka? HDP'nin eş başkanı 'Kılıçdaroğlu rejimi değiştirme konusunda örtüşüyor' dedi. Terörist Murat Karayılan, '2023 14 Mayıs'ında sadece seçim yapmayacağız aynı zamanda sistem değişecek' dedi. Sırrı Sakık var ya, bunlar ölemez, Allah'ın izniyle yaşadıkları sürece milletin bedduası bunların yakasını bırakmayacak''dedi.

GELECEĞİMİZE İSTİKBALİMİZE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ

Yönter, seçimlerde sandık güvenliğine dikkat çekerek "Sandıklara sahip çıkmaz zorundayız. Geleceğimize, istiklalimize, istikbalimize sahip çıkmak zorundayız. Recep Tayyip Erdoğan ile Devlet Bahçeli'nin ismini desteklemek zorundayız. Aksi halde Türkiye'den, Atatürk'ten, Cumhuriyetten hesap soracaklar. Milli Mücadele'yi niye başardığımızdan dolayı bizden hesap soracaklar. Bunlara boyun eğmeyiz, göz yummayız. Çünkü biz Türkiye'yiz." diye konuştu.

4-094.JPG

Programa; AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım,MHP Çekmeköy  İlçe Başkanı Tahsin İnce, MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Nevzat Ünlütürk,MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Şahin, MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hilal Atmaca,MHP Meclis Üyeleri, İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta ve çok sayıda partili katıldı. 

5-058.JPG7-038.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.