• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

MUHAMMET GÜLENÇ YENİDEN PENDİK ADD ŞUBE BAŞKANI OLDU

MUHAMMET GÜLENÇ YENİDEN PENDİK ADD ŞUBE BAŞKANI OLDU
ADD Pendik Şube Başkanlığı’nın Olağan Kongresi 5 Mart’ta Pendik Şube Başkanlığı’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti.

9-028.JPG

Saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı ile başlanan kongrede üyelerin oylarının çoğunluğunu alan Muhammet Gülenç   yeniden ADD Pendik Şube Başkanı  seçildi. Divan Üyeliğini Turgut Ünlü tarafından yapılan kongreye; CHP Pendik Belediye Meclis Üyesi Songül Kara, CHP Pendik İlçe Sekreteri Davut Aydöner,CHP  Pendik bir önceki dönem Meclis Üyesi Nurettin Yılmaz ve çok sayıda üye yer aldı.

bu-2-004.JPG

Kongre öncesinde kısa bir açıklama yapan Divan Üyesi Başkanı Turgut Ünlü ADD’nin  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  yolunda giden önemli kuruluşlar olduğunu belirterek gereken değerin verilmesi yönünde çabanın sarf edilmesi gerektiğini söyledi. Ünlü Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere olan inancını yenileyerek umutlarının yeniden yeşerdiğini bunun en önemli örneğini Deprem bölgesinde azim ve kararlılıkla çalışan gençlerde gördüklerini ifade ederek Türkiye’yi gençlerin ayağa kaldıracağını belirtti.

3-121.JPG

Kongrede ikinci konuşmayı yapan ADD Pendik Şube Başkanı Muhammet Gülenç ; Ülkenin geldiği durumun ortada olduğunu ifade ederek bunun önlenmesi için  ADD’nin  Türkiye’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün arzu ettiği noktaya taşıyacak kuruluş  olduğunu  belirtti. Gülenç Atatürk’ün düşünce sisteminden uzaklaşılması halinde Türkiye’nin Afganistan olma yolunda ilerleyeceğini ifade ederek Cumhuriyet’e sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

5-050.JPG

Olağan Kongre Divan heyeti seçimi geçmiş dönem faaliyet raporu gelir gider tablosu ile denetim kurulu raporlarının ayrı ayrı okunması ve ibrazı sonrasında dilek ve temennilerle sona erdi.

ADD Pendik Şube Başkanlığı'nın Yeni Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde;

liste-003.jpg

8-032.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.