• BIST 14426.68
  • Altın 6452.07
  • Dolar 46.3142
  • Euro 53.8895
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 31 °C

MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI

MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Muharrem ayının ilk gününde Kartal Cemevi Vakfı'nda düzenlenen oruç açma lokmasında vatandaşlarla bir araya gelerek manevi atmosferi paylaştı.

 

 

Birlik ve beraberlik mesajı

Kartal Cemevi Vakfı’nda başlayan programda, Muharrem Matem Ayı'nın anlam ve önemine dikkat çekilerek birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.

muharrem-ayi-2.jpeg

Programa; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Belediye Başkan Vekili Olcay Özgön, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Dilek Kars, Mustafa Ağdaş, Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, Belediye Meclisi Üyeleri Özkan Özdemir, Ali Aluç, Umutcan Kıskanç ve Aybar Kara katıldı.

muharrem-ayi-3.jpeg

İlk oruçlar dualarla açıldı

Cemevi Dedesi Celal Özer’in okuduğu duanın ardından Muharrem ayının ilk orucu açıldı. Başkan Gökhan Yüksel ve belediye protokolü program boyunca vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Muharrem ayının barış ve huzur getirmesini dileyen Başkan Gökhan Yüksel, şu ifadeleri kullandı: “Yas-ı Muharrem Ayı’nın sevgiye, hoşgörüye, kardeşliğe ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. Tutulan oruçların, paylaşılan lokmaların ve edilen duaların Hak katında kabul olmasını temenni ediyorum. Muharrem ayının tüm komşularımıza ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.”

 

...
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.