• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

MUHARREM İNCEDEN TALAT ATİLLA HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

MUHARREM İNCEDEN TALAT ATİLLA HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
CHP'li siyasetçinin saraya çıktığı iddialarını paylaşan gazeteci Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Haberlerin odağında olan Muharrem ince gündemi sarsan iddialarla ilgili Talata Atilla hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

CNN Türk'ün aktardığı habere göre; gazeteci Rahmi Turan, 'Saray'a giden CHP'li' iddiasını yazmış ve daha sonra gazeteci Talat Atilla'yı kaynak göstermişti. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen suç duyurusunun sonuç bölümünde, "Şüphelilerin görevlerini kötüye kullanarak müşteki sayın  Muharrem İNCE' ye yönelik olarak İftira ve  Hakaret  suçlarından dolayı, soruşturma başlatılarak  kamu davasının açılmasına, yargılama sonucunda şüphelilerin cezalandırılmasını vekil eden adına saygılarımla arz ve talep ederim" denildi.

Muharrem İnce'nin avukatı Çiçek ayrıca, Ankara Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi Hakimliği'ne başvurarak, "kişilik haklarına ve değer yargılarına alenen saldırmaları hasebi" gerekçesi ile Rahmi Turan için 5 kuruşluk, Talat Atilla için de 3 kuruşluk manevi tazminat talep etti.

Ankara Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi'ne verilen manevi tazminat talebi dilekçesinin sonuç bölümünde ise, "Yukarıda arz ve izah olunan ve re’sen göz önünde bulundurulacak hususlar çerçevesinde, davalılardan  Rahmi Turan açısından, 5 Kuruş (0.05TL), diğer davalı Talat Atilla açısından 3 Kuruş  (0.03 TL) , toplamda 8 Kuruş (0.08TL)  manevi tazminatın davalılardan tahsiline, buna ek olarak davalının müvekkilimize yönelik saldırısının Borçlar Kanunu 58/2 gereğince kınanmasına ve bu kararın yayımlanmasına, yargılama giderleri ve vekalet ücretinin davalıya tahmiline karar verilmesi müvekkil adına vekaleten talep olunur" denildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.