• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

MURAT KURUM ÜMRANİYE’DEKİ MİTİNGDE KONUŞTU: “ÜMRANİYE SAĞLAM ADAM, ESER ADAMI MURAT KURUM DİYOR”

MURAT KURUM ÜMRANİYE’DEKİ MİTİNGDE KONUŞTU: “ÜMRANİYE SAĞLAM ADAM, ESER ADAMI MURAT KURUM DİYOR”
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye'de düzenlediği mitingde vatandaşlara seslendi.

 

Kurum, İstanbul'da büyüyen değişim dalgasını vurgulayarak, 31 Mart zaferini müjdeledi. Başkan Yıldırım’la birlikte vatandaşlarla buluşan Kurum, projelerini de anlattı.

2-231.jpeg

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde miting düzenledi. Adeta tıklım tıklım dolan miting alanı büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptı. Mitinge Kurum’un yanı sıra Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekilleri, AK Parti ve MHP il yönetimleri, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mitingde ilgiyle karşılanan Kurum’a vatandaşlar konuşmaları sırasında alkışlarla eşlik etti. Kurum ve Başkan Yıldırım miting sonunda vatandaşlara karanfil de dağıttı.

3-193.jpeg

”Bugün bu meydanda; yeni bir zaferin muştusunu görüyorum”

Coşkulu kalabalığa hitap eden Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Kıymetli Ümraniyeliler, değerli hanımefendiler, beyefendiler ve sevgili gençler. Bize güvenen, bize inanan, birlikte yürümekten şeref duyduğum yol arkadaşlarım. Bugün bu meydanda büyük bir aşk, sevda, inanç ve 94 ruhunu görüyorum. Çöpe, çamura, çukura terk ettikleri İstanbul’u, Recep Tayyip Erdoğan’a emanet eden aziz kardeşlerimi görüyorum. Bu meydanda, Merhum Erbakan Hoca’mızın gönüllere ektiği umudu görüyorum. Merhum Türkeş’in memleket sevdasını görüyorum. Merhum Yazıcıoğlu’nun birlik ve beraberliğe duyduğu hasreti görüyorum. Bugün bu meydanda; yeni bir zaferin muştusunu görüyorum. Şu güzel kalabalığa bakınca, İstanbul’un fetret devrini sona erdirecek kararlılığı görüyorum” dedi.

ana2-001.jpeg

 “İstanbul’u unutanı Ümraniye hatırlamaz”

İstanbul’un hizmetsiz kaldığına vurgu yaparak konuşmasına devam eden Başkan Yıldırım, “Ümraniye ‘yeter artık’ diyor. Ümraniye; İstanbul’da yan gel yat devri bitti diyor. Ümraniye, Muradına kavuşmak için gün sayıyor. Kıymetli kardeşlerim. Şu geçtiğimiz 5 yılda İstanbul’u başıboş, çaresiz, otobüsleri tamirsiz, metroları şantiyesiz, projeleri sümen altında bıraktılar. Verdikleri sözleri sahipsiz bıraktılar. Yürüyen merdivenleri bile bozuk bıraktılar. Ama neyi bırakmadılar biliyor musunuz? Tatili bırakmadılar. Şehri sel götürürken zahmet edip masalarından bile kalkmadılar. Ayak oyunlarını bırakmadılar. Algıyı bırakmadılar. Vaatlerini unuttular, ama gizli saklı yaptıkları pazarlıkları unutmadılar. Şimdi buradan ilan ediyorum. İstanbul duysun. Saraçhane duysun. İstanbul’u unutanı Ümraniye hatırlamaz. İstanbul’u bırakanı Ümraniye tutmaz. Vaktini İstanbul’a vermeyene, Ümraniye oyunu vermez” dedi.

“Ümraniye için vakit, Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emanetini geri alma vaktidir”

Son 3 günü iyi değerlendirmek gerektiğinin altını çizen Başkan Yıldırım, “Kıymetli kardeşlerim, İstanbul adayımız Murat Kurum. O yüzden ne diyoruz; İstanbul için bir Muradımız var diyoruz. Şimdi İstanbul’da Kurum’sal değişiklik zamanı diyoruz. Şu son 3 günü iyi değerlendireceğiz. Kapı kapı gezip Muradımızı anlatacağız. Projelerimizi anlatacağız. 5 yılda Ümraniye’ye kazandırdığımız 271 eseri anlatacağız. Ümraniye için kurduğumuz hayallerimizi anlatacağız. İstanbul’un kaybedecek vakti kalmadı. İstanbul için, Ümraniye için vakit, Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emanetini geri alma vaktidir. Vakit; AK Parti ile yola devam deme vaktidir. 3 gün sonra 31 Mart akşamı yine bu meydanda, zaferimizi kutlamak için buluşmak üzere hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun” şeklinde konuştu.

"İSTANBUL'UN HAKKINI İSTANBUL'A VERECEĞİZ"

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Ümraniye bugün yine coşkulu, yine heyecanlı. Ne zaman Ümraniye’ye ayak bassam beni büyük bir heyecanla karşılıyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun. Şu muhteşem görüntü bize 31 Mart müjdesini veriyor. Ümraniye kararını vermiş. Ümraniye sağlam adam, eser adamı Murat Kurum diyor. Kardeşlerim adaylığımız açıklandığı günden bu güne canla başla sahalarda çalışıyoruz. Nereye gitsek sizlerdeki bu heyecanı görüyoruz. Sizin bu coşkunuz bu heyecanınız birilerini rahatsız ediyor. Sizler için bu yollara düştük. Bu kardeşiniz Murat Kurum'un bir hayali var. Öyle bir İstanbul hayal ediyoruz ki trafik çile olmaktan çıksın. Sokaklarının huzur ve güvenle dolu olduğu bir İstanbul. Size söz veriyoruz. İstanbul'umuzu ve Ümraniye'mizi kaderine terk etmeyeceğiz. Bu söz sağlam adamların, Murat Kurum'un sözüdür. Kardeşlerim, bu gün İstanbul kötü bir yönetimin elinde huzursuz. Son 5 yılda İstanbul beceriksizliğin kurbanı oldu. İstanbul'a bir çivi bile çakmadılar. İstanbul'a yazık ettiler. Hep birlikte 31 Mart akşamı sandıkları patlatarak onlara büyük bir cevap vereceğiz. Ümraniye den bir söz istiyorum. 31 Mart'ta Ümraniye’de İsmet Yıldırım diyeceğiz. 31 Mart'ta İstanbul’da Murat diyeceğiz. İstanbul'u Muradına erdireceğiz inşallah" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.