• BIST 9079.97
  • Altın 2307.524
  • Dolar 32.3445
  • Euro 35.0629
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

“MUTLU Bİ’ YARIŞMA”NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

“MUTLU Bİ’ YARIŞMA”NIN KAZANANLARI BELLİ OLDU
Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen “Mutlu Bi’ Yarışma” sona erdi. Kazananlar ödüllerini düzenlenen programda Başkan İsmet Yıldırım’ın elinden aldı.

 Ayrıca “Geziyorum-Yazıyorum Bursa Gezisi”nde gençler tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan bir de sergi açıldı.

2-062.jpeg

Ümraniye Belediyesi gençlerin birçok yönden gelişmelerine katkı sağlamak için sosyal içerikli projeler hazırlayıp, etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Ramazan ayında bir yarışma düzenlendi. Yarışmada; sosyal sorumluluk, iyiliğe teşvik etme, çevrecilik ve Ramazan temaları işlendi.  Gençlerden büyük ilgi gören “Mutlu Bi’ Yarışma”daki oyunlarda; 151 kg mavi kapak toplanıp, 454 kişi birbirlerine sevdiklerini söyledi.  3.575 kişinin Hz. Muhammed’in sözlerinin yazılı olduğu kâğıtlar ile fotoğraf çekildiği yarışmada 36 tane fidan dikilerek, 3.478 kişinin Ramazan Bayramı kutlandı.  34 takımın mücadele ettiği “Mutlu Bi’ Yarışma”da Mavi Umut, Haydi Söyle Onu Nasıl Sevdiğini, En Güzel Öğretmen, Nisan Yağmuru ve En Mutlu Bayram adlı oyunlar yer aldı.

Sona eren “Mutlu Bi’ Yarışma” için Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir ödül töreni düzenlendi. Şampiyon olan İyilik İçin Süt İçin Takımı’na Başkan İsmet Yıldırım tarafından bölge tatili hediye edildi. “Mutlu Bi’ Yarışma”ya katılan her gence teşekkür belgesi ve sertifika verildi.

Fotoğraf Serisinin Açılışı da Yapıldı

Programda ayrıca, bir süre önce gençlere yönelik olarak düzenlenen “Geziyorum-Yazıyorum Bursa Gezisi”nde çekilen fotoğrafların sergilemesi de yapıldı. Seçilen iki fotoğrafa birincilik ödülü verildi. Sergide geziye katılan gençler tarafından çekilen fotoğraflardan oluşan 31 fotoblok da sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Başkan İsmet Yıldırım sergiyi gezerek, eser sahiplerini kutladı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.