• BIST 10643.58
  • Altın 2477.397
  • Dolar 32.2497
  • Euro 34.9968
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 23 °C

ONUR DURASI;'' ŞAMPİYONLUK ÖYLE BİR BAŞARI Kİ ANLATILMASI GÜÇ YAŞANMASI EŞSİZ''

ONUR DURASI;'' ŞAMPİYONLUK ÖYLE BİR BAŞARI Kİ ANLATILMASI GÜÇ YAŞANMASI EŞSİZ''
Pendikspor'un tarihinde ilk kez 1. Lige çıkması başta taraftarlar olmak üzere tüm Pendik halkını sevince boğdu. Pendikspor'un şampiyonluğa yükselmesi sonrasında sevincini paylaşan Onur Durası ''Şampiyonluğun anlatılması güç bir duygu olduğunu belirtti.

Sezon bitimine 5 hafta kala 1. Lige çıkarak şampiyonluğu ilan eden Pendikspor başarısını kutluyor. 

Pendikspor’un Basın İletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi Onur Durası, şampiyonluk sonrasında kısa bir açıklama yaparak; “Şampiyonluk öyle bir başarı ki anlatılması güç yaşaması eşsiz” başlığıyla yaptığı duygusal bir paylaşımla Pendikspor’un şampiyonluğunu kutlarken; duyduğu mutluluğu “Ne güzel bir his Şampiyon Pendikspor yazabilmek…” dedi.

onu2.jpg

Durası açıklamasına devam ederek;''Ne büyük gurur ve mutluluk verilen emeklerin karşılığını alabilmek. Bu büyük ailenin parçası olmak hem onur verici hem de büyük sorumluluk yüklemiştir. Şahsıma inancı ve yönetiminde görev veren başkanıma çok teşekkür ederim. Sadece başkan olarak değil bir abi olarak tüm aileyi ayakta tutan, bizi tecrübeleri ile yönlendiren, en önemlisi fikirlerimizi önemseyen şampiyonluğumuzun en büyük mimarlarındandır.

Bu güzel yolculukta bizleri hiç yalnız bırakmayan başta belediye başkanımız Ahmet Cin abimiz olmak üzere ana sponsorumuz Mahmut Türkoğlu’na, Teknik direktörümüz Osman Özköylü ve teknik ekibine, futbolcu kardeşlerimize, tüm personelimize teşekkür ederim. Bu serüvene kolay ulaşılmadığı herkesin malumu o yüzden yönetim kurulumuzdaki abilerim ve kardeşlerim bir diğer başarı mimarıdır. Uyum içerisinde ve sürekli istişare ile ilerlediğimiz toplantılarımız başarıya giden yolda engelleri aşmıştır.Futbol şubemize, idari menajerimize, kulüp müdürümüze ayrı ayrı teşekkür ederim. İlçemizin değerli basın mensupları hem kalemleri ile hem gönülleri ile şampiyonluk yolunda bizlere bir güç olmuştur. Basın ailemize tek tek teşekkür ederim. Şampiyonluk öyle bir başarı ki anlatılması güç yaşaması eşsiz. Bu eşsiz başarının çok büyük kalesi Pendikspor taraftar grubu Magnifico ve tüm neferlerine başta lider Burak Lale nezdinde benzersiz bir destek ile yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum.Şampiyonluk kutlamaları yakın meşaleleri yakın.Ne güzel bir his Şampiyon Pendikspor yazabilmek…ifadesini kullandı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.