• BIST 10276.88
  • Altın 2387.588
  • Dolar 32.2367
  • Euro 34.7051
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 6 °C

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin; Pendiklilerle Bayramlaştı

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin; Pendiklilerle Bayramlaştı
Pendik Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen bayramlaşma programı Ramazan Bayramı'nın 1. günü'nde Pendik Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.Programa;...

Pendik Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen bayramlaşma programı Ramazan Bayramı'nın 1. günü'nde Pendik Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Programa; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal,Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü,Pendik İlçe Müftüsü,AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya,AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil,MHP Pendik İlçe Başkanı Yüksel Cebe ve çok sayıda Pendik'liler yer aldı.

Bayramlaşma programında kısa bir konuşma yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin; Bu ayda yapmış olduğumuz ibadetlerimizi ve tutmuş olduğumuz oruçlarımızı allah kabul etsin. Gerçek manada bayram yapmayı da Allah hepimize nasip etsin.Güzel ve yoğun günlerimiz oldu.Bu bir ay süresince hep beraber olduk.Bu ayda hem sosyal faaliyetler hem de yardım konularında bir çok çalışmamız oldu. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştık. Dünyanın her bir yerinde mağdur ve mazlum insanlarımız var. Malesef yine kan akmaya devam ediyor.Onları da bu bayram vesilesiyle hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz. Bu vesileyle hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum''dedi.

Rüstem Kabil; Binali Yıldırım'a İstanbul'u Kazandıracağız

Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programın ardından AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı İlçe merkezi'nde partilileriyle bayramlaşma programı düzenledi. Programda konuşan AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil; tüm üyelerin bayramını kutladı. Kabil 23 haziran'da yenilenecek olan İBB seçimleriyle ilgili tüm partililerin üzerine düşen görevi yerine getireceğine inancının tam olduğunu belirterek; Binali Yıldırım'a İstanbul'u kazandıracaklarını söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır'da partililere seslenerek AK Parti'nin bu günlere kolay gelmediğini kolay kazanılamayan bir başarının kolay kaybedilmemesi gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanımız Bu Günlere Kolay Gelmedi

Satır, Milletvekili olarak küskün seçmenlerin tekrar sandığa kazandırılmasının önemine değinerek; İlçeye küsen olabilir Partimize küsen ve icraatlarımızı beğenmeyen seçmenlerimiz de olabilir. Onlara tek tek ulaşıp gönüllerini alıp sandıkta tekrar oy kullanmalarını sağlamamız gerekiyor.Artık seçimler sona ermeli ve  projelerimizle yolumuza kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Cumhurbaşkanımız bu başarıyı kolay elde etmedi. Ve kolay elde edilmeyen bir başarı kolay kaybedilmemelidir.Hepinizden aynı sorumlulukla çalışarak bize oy vermeyen seçmenleri ikna etmenizi istiyorum.''dedi.

Haber/Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.