• BIST 10255.38
  • Altın 2385.844
  • Dolar 32.3429
  • Euro 34.7732
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin;''Binali Yıldırım İBB ve Pendik İçin Bir Şanstır''

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin;''Binali Yıldırım İBB ve Pendik İçin Bir Şanstır''
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin İş Adamları ve STK yöneticilerini Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen İftar programında ağırladı.İftar programına;İTO...

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin İş Adamları ve STK yöneticilerini Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen İftar programında ağırladı.

İftar programına;İTO Başkanı Şekip Avdagiç,Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal,Kamu Başdenetçisi  Şeref Malkoç,AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil,MHP Pendik İlçe Başkanı Yüksel Cebe, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü,Pendik İlçe Nüfus Müdürlüğü, Pendikspor Başkanı Selahattin Turhan,PESİAD Başkan Yardımcısı Sami Bayram,Pendik Kaynarca Esnaf ve Kooperatif Başkanı Hüsamettin Elçi ve çok sayıda sivil toplum kuruluşları yer aldı.

Ahmet Cin iftar sonrasında yaptığı konuşmasında Pendik Belediye Başkanı olarak seçim öncesinde her kesime eşit mesafede yaklaşacaklarının sözünü verdiklerini belirterek, ‘’bundan sonraki süreçte de bu ahdımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz’’dedi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin; 31 Mart yerel seçimlerinde Pendik’le ilgili 120 proje hazırladıklarını bu projelerin içinde 30 tanesinin vizyon proje olduğunu sözlerine ekleyerek, projelerin onaylarını İBB AK Parti Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın verdiğini söyledi. Ahmet Cin; Binali Yıldırım’ın Pendik ve İBB için büyük bir şans olduğunu vizyon projelerin Pendik’e kazandırılması için Binali Yıldırım’ın İBB Başkanlığını kazanması gerektiğini belirtti.

Başkan Cin’in konuşmasından satırbaşları şöyle; ''31 Mart’ta mazbatayı aldığımızdan itibaren 700 bin nüfusu olan bu ilçeye herkese hitap etmeyle ilgili ahdımız var inşallah bu ahdımızı bundan sonraki süreçte yine gerçekleştirmeye devam edeceğim. Pendik’te önemli hizmet ve yatırım yapmayı hedefliyoruz.

Biz seçim kampanyası döneminde birçok projeden bahsettik. Bu projelerimizin 120 adet olduğunu her seferinde ifade etmeye çalıştık. Ancak bunlardan 25-30 projemizin vizyon proje olduğunu da her seferinde tekrar ifade ettik.Bu ifadelerimize karşılık şimdi Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan Sayın Binali Yıldırım bey ile bu projelerimizi değerlendirirken,Pendik’e yapılacak olan projelerin onayını alarak bu sözümüzü sizlere vermiştik.

Pendik'e Yapılacak Olan Yatırımları Düşünmek Zorundayız

Şimdi yeni bir seçim sürecinin arefesindeyiz.23 Haziran’da bir seçim olacak ve seçimde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına başkan seçilecek.Biz Binali Bey ile yapmış olduğumuz ikili görüşmelerde Pendik’le ilgili projelerimizin gerçekleşmesi adına Binali Bey’in tabi ki Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını canı gönülden arzu ediyoruz.Bununla ilgili de desteğimizi ve çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdürüyoruz.

Burada Pendik protokolü ve iş adamlarımız var.Bunu siyasi bir görüş olarak değerlendirebilirsiniz.Ama ben samimi olarak bir şey ifade etmeye çalışıyorum.Ben tabi ki bir siyasi partinin Belediye Başkanıyım.Ancak Pendik’e yapılacak olan yatırımlarında takipçisi noktasındayım.Bu noktada Pendik’le ilgili çok önemli projelerimiz olduğunu hep ifade ettik.İşte Uluslararası Fuar alanı olsun,Uluslararası spor köyü, Uluslararası Kongre Merkezi’nin ve yerel bazda yapacağımız projelerin takdimini sizlere o zamanlarda da yapmıştık.Bu projelerimizin hayata geçmesi için İBB Başkanlığını Binali Yıldırım’ın alması gerekiyor.Bunu sadece siyasi bir münazara olarak söylemiyorum.Tabi ki siyasi münazara var ama,Pendik’e gelecek yatırımları da düşünmek zorundayız’’dedi.

Haber/Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.