• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN OKULLARA SPOR MALZEMELERİ DESTEĞİ

PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN  OKULLARA SPOR MALZEMELERİ DESTEĞİ
Pendik Belediyesi çocuklara ve gençlere sporu sevdirmek ve sporcuları desteklemek için hizmetlerine devam ediyor

Pendik Belediye Başkanlığı  2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı için törenle ilçe genelindeki ilk-orta ve lise düzeyindeki devlet okullarına spor malzemesi desteği  sağladı.

ahmet-baskan-2.JPG

 Pendik Belediyesi ve Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen spor malzemesi desteği etkinlik programı Kurtköy Spor Salonu'nda düzenlenen törenlerle gerçekleştirildi. Dağıtım törenine; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü ve çok sayıda okul müdürleri yer aldı.

bu-1-001.JPG

Dağıtım töreninde kısa bir konuşma yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin spora ve sporcuya her daim destek vereceklerine vurgu yaparak Pendik'in çok genç bir nüfusa sahip olduğunu belirterek gençlerin talepleri doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.

bu-009.JPG

 Gençlerden gelen talepleri öncelikli olarak yer verdiklerini ifade eden Başkan Ahmet Cin bu doğrultuda 16 kütüphanenin hizmete girdiğini yakın zamanda da Esenyalı Mahallesi'ndeki kütüphanenin yeniden devreye alınmış olacağını bunun yanı sıra Orhangazi'de başka bir kitap kafenin de hizmete kazandırılacağını söyledi. 

Kaymakam Dr. Hülya Kaya ise gençler ve spor adına yapılan yatırımlar için Pendik Belediyesi ve Başkan Ahmet Cin’e teşekkürlerini sundu. Etkinlikte ilçe genelindeki 171 devlet okuluna birçok branşta kullanmaları için çeşitli spor malzemelerinin bulunduğu koliler dağıtıldı.

kaymakam-001.JPG

 (171 Okul İçin) Voleybol Topu 1.319 Adet Basketbol Topu 1.319 Adet Futbol Topu 1.214 Adet Hentbol Topu 87 Adet Futsal Topu 82 Adet Dağıtım Yapılacak Toplam Antrenman Tabağı 3.420 Adet dağıtımı yapıldı. 

ogrenci-guzel.JPGsu-001.JPGkaymakam-8.JPGbaskan-4-001.JPGbaskan-10.JPGogrenci-6.JPGogrenci-9.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.