• BIST 10115.25
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

PENDİK KENT KONSEYİ BAŞKAN AHMET CİN VE STK ÜYELERİNİ BOĞAZ GEZİSİNDE AĞIRLADI

PENDİK KENT KONSEYİ BAŞKAN AHMET CİN VE STK ÜYELERİNİ BOĞAZ GEZİSİNDE AĞIRLADI
Pendik Kent Konseyi projeleri kapsamında düzenlenen Boğaz gezisi, Valide Sultan Gemisi ile gerçekleştirildi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Kent Konseyi ve Pendik İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Boğaz Gezisinde önemli açıklamalarda bulundu.

baskan-1.jpg

STK mensuplarının bir araya geldiği gezi programında konuşmalar yapan Başkan Ahmet Cin gezi programını organize eden Başta Pendik Konseyi Başkanı ve Yönetimi ile Üsküdar Belediye Badkani Hilmi Turkmen'e teşekkür ederek Pendik'in diğer ilçelere nazaran nezih bir ilçe olduğunu belirtti.Baskan Ahmet Cin Pendik'te pandemi döneminin bitmesiyle birlikte yatırım çıtasını yükseltiklerini ifade etti ve 2023 yılında Pendik''in 750 Milyonluk yatırımıyla ilk üçe giren ilçeler arasında yerini alacağını söyledi.

6-024.JPG

Etkinliğe; Pendik Kaymakamı Dr.Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü, Pendik Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, Pesiad Başkanı Kadir Bayram, Pendik Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Ahmet Kesik, Pendik Sanayi Sitesi Başkanı Ethem Aksoy katıldılar.

8-017.JPG

Pendik Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz'ın selamlama konuşmasıyla başlayan toplantı Pendik Kaymakamı Dr.Hülya Kaya ve Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in konuşmaları ile devam etti.

Pendik Kent Konseyi yetkilileri ile Pendik Kent Konseyi ile ortak çalışmalar yapan kurum kuruluşların yöneticilerinin ve yerel basınında kulunduğu gemi gezisinde boğaz turu boyunca tanıtım ve anlatım yapıldı.

10-013.JPG11-013.JPG12-009.JPG13-008.JPG14-007.JPG16-004.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.