• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C

PENDİK SAHİL YER ALTI OTOPARKI NEDEN BİTMİYOR?

PENDİK SAHİL YER ALTI OTOPARKI NEDEN BİTMİYOR?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Pendik Belediyesi işbirliği ile 2017 yılında yapımına başlanan Pendik Sahil Alanı katlı otopark projesi durma noktasına geldi

 

939 Araç kapasiteli otopark projesi ile Pendik’e nefes aldıracak projenin tamamlanmadan atıl olarak kalması vatandaşların da tepkilerine neden olmakta.

İBB’nin el değiştirmesiyle başlaya süreç Pendik Sahil Alanı Otopark projesinin yapımının bitmemesine ve yüklenici firmaya ödeme yapılmaması nedeniyle yapımı tamamlanamadı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Pendik’te yapımı devam eden projelerle ilgili seçim sonrasında yaptığı açıklamasında projelerin tamamlanacağını belirtmişti.

otopark.jpg

Pendik’te aynı dönemde başlayan Mostar Otoparkı kısa süre içinde tamamlanıp hizmete kazandırıldı.  Pendik yer altı katlı otoparkı ise hala tamamlanmayıp  belirsizliğini koruyor. Geçtiğimiz aylarda basın toplantısında konuyla ilgili görüşlerini belirten Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, sahil alanında yapımı devam eden ve durma noktasına gelen yer altı otoparkının bitirilmesiyle ilgili İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile fikir paylaşımı yaptığını söylemiş ancak projeyle ilgili net bir tarihin tarafına iletilmediğini ifade etmişti. İBB'nin kendi resmi sitesinde  projenin yapım aşamasının %yüzde 15 tamamlandığı yazılmış olup projenin bitim tarihi hakkında net bir açıklamanın yer almadığı görülüyor.

alt-003.jpg

Toplamda 27 bin 108 metrekare alanına inşaa edilen Pendik yer altı katlı otoparkı çalışmaları uzun süreden bu yana durdurulmuş olup tamamlanabilmiş değil. Otopark çalışma alanında bu günlerde ne yüklenici firma var nede tek bir çalışanın bile olmadığı hayalet yer altı otoparkı öylece bitirilmeyi beklemekte…

 

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.