• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C

PENDİK'İN SEVİLEN İŞ İNSANI BAYRAM BEKAR YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

PENDİK'İN SEVİLEN İŞ İNSANI BAYRAM BEKAR YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
Pendik'in sevilen siyasetçisi ve iş insanı Bayram Bekar yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Bayram Bekar Pendik'te tüm basın mensuplarının önemine dikkat çekerek pandemi nedeniyle uzun süredir bir araya gelemediklerini belirterek bu vesileyle kahvaltı programı düzenlediğini söyledi. Bekar toplantıda yerel ve genel siyasetle ilgili sorulara yanıt vererek toplumda oluşan kutuplaşmaların sağlıklı iletişimle çözülmesi gerektiğine vurgu yaptı.

2-20221230150221.jpg

Bayram Bekar 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde adının geçtiği sorulması üzerine aynı soruların kendisine de sorulduğunu Pendik'li bir vatandaş olarak gösterilen teveccühten dolayı mutlu olduğunu ancak adaylığı ile ilgili kararı partiye gönül vermiş üyeler,delegeler ve parti büyüklerinin vereceğini ifade etti. Bayram Bekar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yapılan yanlış uygulamaların karşılığının halkta oy artışı olarak geriye döneceğini bu tür ayrışmaların ülke ekonomisine hiç bir şekilde katkı sunmadığı gibi gerçek sorunların da üstünü örttüğünü söyledi. Bekar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Pendik'e her geldiğinde Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'i yanında göremediklerini ifade ederek bunu doğru bulmadığını söyledi. 

ana-3-024.jpg

Bekar İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Pendik'e her geldiğinde Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'i yanında göremediklerini ifade ederek bunu doğru bulmadığını söyledi. 6'lı Masa ile ilgili görüşlerini paylaşan Bayram Bekar ittifakın ana kurucusunun CHP olduğunu ifade ederek  bu masada daha çok görünen adayların Mansur Yavaş ve Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ancak sürpriz bir adayın da çıkabileceğini bunu kesin olarak bilemeyeceğini ifade etti.

BAYRAM BEKAR KİMDİR?

Bayram Bekar 1966’da Akçaabat Düzköy’de doğdu. 1976 yılından günümüze kadar Pendik’te yaşamını sürdürmektedir. Eğitimini İlk-orta ve lise’yi İstanbul Pendik’te tamamlamış sırasıyla;

Okan Üniversitesi İnşaat Teknolojileri bölümünden mezundur.

Travnik Üniversitesi Mimarlık ve Kentleşme  bölümünden mezundur.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur.

Anadolu Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikalı İşveren vekili

ODTÜ Erişilebilir İş Yeri Tasarımı Sertifika

Bayram Bekar …1988’den günümüze kadar Pendik’te Mimarlık- Mühendislik ve İnşaat- Emlak sektöründe faaliyet gösteren Beyaz Mimarlık Emlak İnşaat Limited Şirketi’nin Sorumlu Müdürü sahibidir.

Bayram Bekar… Demokratik Kitle Örgütlerinde, Kültür Sanat derneklerinde, Spor, kulüplerinde, Yöre derneklerinde, Kurucu Yönetici ve Gönüllü olarak sosyal sorumluluklar üstlenmiştir.

CHP Üyesi olan Bayram Bekar, Pendik İlçe Yönetiminde

1 Dönem Gençlikten sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı

1 Dönem Eğitim Sekreterliği olmak üzere 2 ayrı dönemde Yönetim Kurulu Üyeliği

11. Dönem (2009-2014) Pendik’i temsilen İstanbul İl Genel Meclis Üyeliği

34. CHP İstanbul İl Kongresinde İl Yönetimine seçilmiş İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.
 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.