• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

PENDİK'Lİ BERBERLERDEN ENGELLİLERE ANLAMLI PROGRAM

PENDİK'Lİ BERBERLERDEN ENGELLİLERE ANLAMLI PROGRAM
Pendik Erkekler ve Kadın Berberler Esnaf Odası Başkanı Sadık Türker engellilere yönelik anlamlı program düzenledi. Pazar günü Pendik kuşlu parkta düzenlenen 'engelli kardeşine bir makas ta sen at'programı yoğun ilgi gördü.

Pendik Erkek ve Kadın Berberler Esnaf Odası Başkanı Sadık Türker önderliğinde gerçekleşen programda kuşlu park alanında stant kurularak engelli vatandaşların saç bakım ve makyajları yapıldı.Programın açılışını yapan Kırşehirliler Dernek Başkanı Ünal Kaya etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür etti.

2-030.jpg

Pendik Erkek ve Kadın Berberler Esnaf Odası Başkanı Sadık Türker programda kısa bir konuşma yaparak sosyal sorumluluk gerektiren projede desteğini sunan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve meslektaşlarına teşekkür ettiğini belirtti.

3-025.jpg

Sadık Türker konuşmasına şu sözlere yer verdi; Pendik'te engelli kardeşlerimize esnafımız sahip çıkıyor ama ben bir müjdeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum diyerek, engelli kardeşlerimiz bulundukları mahalledeki berberlerimizden ücretsiz olarak faydalanacaktır, salonlarımıza gelemeyen kardeşlerimiz için gerekirse evinde, bulunduğu ortamda onlara destek olmaya hazırız' dedi.

4-013.jpg

Pendik Berberler Odasına bağlı Bay ve Bayan kuaförler engelli vatandaşlara  yönelik saç bakım ve tasarım görseli büyük beğeni kazandı.

Programa %80 görme engelli Cengizhan Coşar gitarı ile birlikte sahne alarak destek oldu ve engelli olunsa neleri başaracağını sahnedeki performansıyla gösterdi.

Saz ve ses sanatçısı Çankırılı Burak Bayraktar ve Umut Berçintürk sahne alarak oyun havalarıyla herkesi coşturdular.

Bursa İnegöl'den Hanife Onurtaş ve Kocaeli Körfez'den programa katılan Sinem Gülçiçek gelin modeli tasarımlarıyla adeta sahnede büyülediler.

5-006.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.