• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

PENDİK'Lİ GENÇLER KAMP ATEŞİ ETRAFINDA BULUŞUYOR

PENDİK'Lİ GENÇLER KAMP ATEŞİ ETRAFINDA BULUŞUYOR
Pendik Belediyesi, Gençlik Kampı’nda 18-35 yaş arası gençlere kamp ateşi etrafında unutulmaz bir akşam yaşattı.

Gençlik Buluşmaları”nda gençlerle bir araya gelen Başkan Ahmet Cin: “Sizler için proje ve yatırımlarımız devam ediyor. Yeni Nesil Yaşam Merkezi’nden üniversiteye yeni başlayanlara desteğimize kadar sizler için birçok hizmet veriyoruz.” dedi.

2-20230511091741.jpg

Pendik Belediyesi, gençler için yürüttüğü proje ve hizmetlere devam ederken bir yandan da onların aktif ve sosyal kalmaları adına etkinlikler düzenliyor. Gençlik Kampı’nda gerçekleştirilen “Gençlik Buluşmaları”nda Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 18-35 yaş arası gençlerle bir araya geldi. Yatırım ve projelerden bahseden Başkan Ahmet Cin: “Gençlerimiz için biten ve devam eden projelerimiz var. Yakın zamanda Kaynarca Yeni Nesil Yaşam Merkezi’mizi açtık, orada gençlerimiz için ders çalışmadan tutun bowlinge, fitnesstan e-spor odasına her şeyi düşündük. Yine başka bir hizmetimiz olan üniversiteye yeni başlayanlara destek olarak geçtiğimiz yıl 2 bin TL hesaplarına yatırdık. Bu sene de bunu katlayarak devam ettirmeyi planlıyoruz.” dedi.

3-20230511091804.jpg

Gençler, kamp ateşi etrafında şarkılara eşlik ediyor

Gençlik Kampı’nda düzenlenen “Gençlik Buluşmaları”nda birçok aktivite yapılıyor. 18-35 yaş arası gençlerin katıldığı buluşmalarda doğa yürüyüşü, kum voleybolu, canlı langırt, koca ayak, okçuluk ve yemek ikramı yapılıyor. Kampın son kısmında yıldızların altında, açık havada kamp ateşi kuruluyor. Kamp ateşi etrafında toplanan gençler, canlı müzik eşliğinde şarkılar söyleyerek eğlenceli vakit geçiriyor. Gençlik Buluşmaları, 12 Mayıs tarihine kadar devam edecek.  

4-904.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.