• BIST 10254.02
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

PENDİKSPOR KENDİ EVİNDE LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ;PENDİKSPOR;1-0 KIRKLARELİSPOR

PENDİKSPOR KENDİ EVİNDE LİDERLİĞİNİ  SÜRDÜRDÜ;PENDİKSPOR;1-0 KIRKLARELİSPOR
Lider Pendikspor, evinde ligin güçlü takımlarından Kırklarelisporu ağırladı. İlk yarı iki takımın karşılıklı ataklarıyla ve orta saha mücadelesiyle geçti.

İkinci yarıda Pendikspor'un ataklarına Kırklareli karşılık vermeye çalışırken devreye Pendikspor'un kadife ayaklarından Onur Eriş devreye girdi ve güzel gelişen atakta düzgün bir vuruşla 52. Dakikada köşeyi buldu skor 1-0 oldu. 

2-965.jpg
Kırklareli maça bu dakikadan sonra 2 değişiklikle müdahale etti ve ataklarını Pendik kalesinde yoğunlaştırdı. Pendikspor kontralarla karşılık vermek istedi. 67. dakikada Pendiksporda sakatlanan Kadir Salih'in yerine oyuna Bekir Karadeniz oyuna girdi. Pendikspor'a değişiklikle birlikte orta saha da dinamizm geldi.
Pendikspor'da sarı kart cezalısı defans Tarık Tekdal'ın yerine forma bulan 4 nunaramız Doğan Can Otman şansını iyi değerlendirdi kesiciliği kadar hem oyuna geriden katılması katılması hem geriden verdiği paslarla iyi puan aldı.

3-792.jpg
 Pendikspor yine sağdan yüklendiği bir atakta ceza sahası içinde Serdarın vurduğu topta direğe takıldı.
78. Dakikada Serdar Deliktaş'ın yerine Görkem , tek golü kaydeden Onur Eriş'in yerine Enes İslam İlkin oyuna girdi. 
83. Dakikada rakibin gelistirdiği atakta önce defans Erman sonra kalecimiz Haydar doğru müdahalelerde bulundu ve mutlak bir pozisyonu engelledi. 
85. Dakikada Emir'in yerine Burak, Zahit'in yerine Volkan Okumak oyuna girdi. Antrenör Osman Özköylü ön alandaki oyuncuları değiştirerek kanatlara dinamizm getirmeyi ve rakip takımı çıkarmamayı hesapladı. Maç boyu içsaha baskısını her maç hissettiren Pendikspor taraftarı son 10 dakika iyice baskısını hissettirdi. Maça 5 dakika uzatma verildi. 

4-492.jpg
Uzatmalarda da Pendik gelişen atakta Enes 'in öndirek koşusunda yaptığı düzgün vuruşla pozisyona girdi ama sonuçlandıramadı. Uzatmaların son dakikasında Pendikspor kontra atağında Volkan kaleciyi de çalımladı ve yerde kaldı, rakip kaleci kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 
Pendikspor 1-0 lık sonuçla puanını 36'ya çıkardı ve büyük avantajla liderliğini sürdürdü. Tebrikler büyük Pendikspor, Tebrikler Başkan, Tebrikler Büyük Pendikspor taraftarı..

Kaynak/ Son Dakika Gazetesi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.