• BIST 9524.59
  • Altın 2493.026
  • Dolar 32.5178
  • Euro 34.7154
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

PENDİKSPOR PLAY-OFF ŞANSINI ZORA SOKTU;PENDİSKPOR TARSUS SPOR 3-3

PENDİKSPOR PLAY-OFF ŞANSINI ZORA SOKTU;PENDİSKPOR TARSUS SPOR 3-3
TFF 2.lig kırmızı grupta mücadele eden Pendikspor deplasmanda Tarsus İdman yurdu SK ile 3-3 berabere kaldı.

Pendikspor geçtiğimiz hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Eyüp Spor'a 3-0 yenilerek Play-Off şansını zora soktu. Pendik ekibinin Tarsus Spor'dan alınacak 3 puan Pendikspor'u yukarılara üst sıralara taşıyacak bunun hesapları yapan Pendikspor'un teknik heyeti Tarsus Spor maçına mutlak 3 puan parolası ile çıktı.

2-605.jpg

Maça hızlı başlayan Pendikspor maçın 4 dakikasında Yaser Hacımustafaoğlu Pendikspor 1-0 öne geçirdi. Kırmızı- Beyazlılar rakip takım kalesinde 2 golü ararken, aynı gelişen bir atakta kalesinde 8. dakikada Suat Kayanın golüne engel olamadı ev sahibi ekip 4 dakika aradan sonra eşitliği sağladı.

Bu dakikalardan sonra ev sahibi ekip Pendikspor yarı alanında top gezdirmeye başladı. Her iki tarafta gol ararken maçın 18.dakikada Tarsus idman yurdu aradığı golü Burak Şeres ile buldu. Golün şokunu atlatamayan Pendikspor maçın 19 dakikasında Alperen Pak ile ev sahibi ekip 3-1 öne geçti.

Maçın Hakemi Oyuna Damga Vurdu

Pendikspor bu dakikalardan sonra rakip kalede gol aramaya başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip defansı zor anlar yaşatmaya başladı. Maçın 40 dakikasında Pendikspor Behlül’ün ayağından gol buldu. Maçın hakemi tarafında pozisyonda faul var deyip golü geçerli saymadı.

Bu dakikalarda Pendikspor hocası Şaban Yıldırım ve futbolcular maçın hakemine itirazlarda bulundular. Şaban Yıldırım’ın itirazı maçın hakemi tarafından kırmızı kart göstererek Tribüne yolladı.Şaban Yıldırım maçı Tribünden izlemeye devam etti.

Maçın ilk yarısı Pendikspor 1 Tarsus idman yurdu 3.

4-296.jpg

Pendikspor 2. Yarıya 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Pendik Spor'lu futbolcular bu maçı almak için elinden gelen her şeyi sahada göstermeye çaıştı. Maça hızlı başlayan Pendikspor rakip takım kalesinde gol aramaya başladı. Maçın 62 dakikasında Yaser Hacımustafaoğlu takımının ikinci kendisinin ikinci golünü kaydetti.

5-165.jpg

Bu golden sonra Pendikspor önce beraberliği sonra galibiyet golünü kaydetmek için tüm gücünü ortaya koydu.

 Yakaladığı gol pozisyonlarını bir türlü değerlendiremeyen Pendik Spor'lu futbolcular maçın 87 dakikada Denis Taşkesen Pendik sporun 3 golünü kaydetti. Pendikspor 3. Tarsus İdman Yurdu Spor 3. Maçın hakemi maçı 7 dakika uzatmasına rağmen Pendikspor aradığı golü bir türlü bulamadı ve Tarsus deplasmanından 1 puanla Pendik’e döndü.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.