• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C

PENDİKSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR!

PENDİKSPOR  ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR!
2.lig Beyaz Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz konuk ettiği Anagold 24 Ercan sporu 3-2. skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.


Maçın 90 dakikası 2-2 skorla devam ederken maçın hakemi 6 dakika uzatma verdi 90 artı 4 te ceza sahasının içinde topla buluşan Bekir Karadeniz takımını 3-2 öne geçmesini sağladı.

ana-2-027.jpg
Pendikspor kendi saha ve seyirci avantajını iyi değerlendirerek konuk etti 24 Erzincan sporu 3-2 yendi.
Maça hızlı başlayan Pendikspor maçın ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya başladı maçın 21 dakikasına kadar Pendikspor’un iki şütunu son anda kurtaran 24 Erzincanspor kalecisi Murat Can Yıldız kalesinde devleşti maçın 21 dakikasında sağ taraftan ceza sahası içine giren Muhammed Demirci Erzincan sporun golünü kaydetti.

Erzincanspor 1. Pendikspor 0

3-862.jpg
Golden sonra hemen toparlanan kırmızı-beyazlılar maçın 25 dakikasında Taha Balcı’nın golüyle eşitliği sağladı bu dakikalardan sonra karşılıklı ataklarla oyun devam etti.
Sahada gezmedik yer bırakmayan zahit fındık yaklaşık 25 metreden mükemmel bir gol atarak takımını 43 dakikada 2-1 öne geçirdi soyunma odasına 3-2 galip girdi.

4-534.jpg

Pendikspor ikinci yarıya taraftarlarına bol gol seyrettirmek için 24 Erzincan kalesine atıkların sürdürdü maça 2. yarıda giren oyuna giren Sefa Küpeli ceza sahasının içine girerek kaleci Haydar yılmaz’ı avlayarak takımının 2. golünü kaydetti dakika 65.
Bu dakikalardan sonra her iki takımda galibiyet için çaba göstermeye başladılar maçın 70.dakikasında Erzincan sporlu Ozan papaker ceza sahası içinde topla buluştu kaleci Haydar İn sağından topu finallerle buluşturmak istedi top bir karış direğin yanında auta gitti

6-215.jpg
Maçın 89 cu dakikasında oyuna giren Bekir Karadeniz takımını galibiyet için ateşlemeye başladı 24 Erzincanspor kalesini albuka altına alan Pendikspor 90+4 de aradığı gölü Bekir Karadeniz’de buldu bu golden sonra 2 dakika daha müsabaka oynandı Pendikspor maçı 3-2 kazanmasını bildi zorda olsa maçtan sonra büyük Sevinç yaşayan Pendik sporlu taraftarlar Pendik spor yönetimi takımlarını ayakta alkışladılar bir alkışlar bizden şampiyonluk yolun açık olsun Pendikspor elde edilen bu galibiyetle en yakın rakibi Bucaspor’a bir maç eksik olmasına rağmen 14 puan fark attı.

9-050.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.