• BIST 9728.3
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

PENDİKSPOR SEZONA HIZLI BAŞLADI;PENDİKSPOR 3-2 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

PENDİKSPOR SEZONA HIZLI BAŞLADI;PENDİKSPOR 3-2 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Pendikspor ilk haftayı bay geçtikten sonra 2. hafta evinde Zonguldak Kömürspor ile karşılaştı.

Taraftar pandemiden ötürü uzak kaldığı kırmızı beyazlı takıma kavuşmanın coşkusunu sonuna kadar gösterdi. Pendikspor üstün bir futbol oynadığı maçın ilk yarısında Serdar Deliktaş'ın ayağından penaltıdan gelen golle soyunma odasına 1-0 önde başladı.

1-185.jpg
2. Yarıda daha iyi oyun ve skor amacıyla Pendikspor ataklarıyla başladı. Gelen kontra atağı savuşturamayan Pendikspor ceza sahasının hemen önünde son adamı düşürüp sahada 10 kişi kaldı. Rakip serbest vuruştan yararlanamadı. Pendikspor geliştirdiği atakta hucüm oyuncusu Serdar ile defansı çok kıvrak hareketlerle çalımlayıp kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda 2. Golü buldu. 2-1 lik skorun ardından Zonguldak 10 kişi kalan Pendikspor'a karşı ataklarını sıklaştırdı.

4-401.jpg

Pendikspor oyuncu değişiklikleriyle oyuna müdahalede bulundu. 10 kişi kalmasına rağmen sahada kadro kalitesini gösteren Pendikspor geliştirilen atakta Serdar Deliktaş'ın hattrick yaptığı pozisyonda oyunu kopardı.  Bu gol rakibin moralini iyice bozdu. 10 kişi oynamanın eksikliğini gösterdikleri üstün performans ile aşan Pendiksporlu futbolcular son 10 dakika oyunu tuttu. 89. Dakika da Zonguldak defans arkasına attıgı topta Kaleci Haydar ilk pozisyonda gole engel olsa da seken topta 2. Vuruşa engel olamadı ve skor 3-2 oldu. Hakem maçın sonunu 7 dakika uzattı. 

5-228.jpg
 Son dakikalarda yoğun stres yaşayan Pendikspor maçı 3-2 kazanmayı bildi.

BAŞKAN AHMET CİN PENDİKSPOR'U YALNIZ BIRAKMADI 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin sezonun ilk maçına çıkan Pendikspor'u yanlız bırakmayarak destek verdi. Maç başlamadan önce futbolcularla görüşen Başkan Ahmet Cin Pendikspor'un yeni sezonda şampiyon olmasını beklediklerini yineledi. Başkan Ahmet Cin maçın başladığı ilk saatlerde ise tribünde yer alarak Pendikspor'a destek verdi. 

ahmet-cin-005.jpg

ahmet-cin-2-001.jpg

son-007.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.