• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

PENDİKSPOR'UN TEKNİK DİREKTÖRÜ OSMAN ÖZKÖYLÜ'DEN İSTİFA AÇIKLAMASI

PENDİKSPOR'UN TEKNİK DİREKTÖRÜ OSMAN ÖZKÖYLÜ'DEN İSTİFA AÇIKLAMASI
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında ağırladığı EMS Yapı Sivasspor'a 3-2 mağlup olan Siltaş Yapı Pendikspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü taraftarların tepkileri ardından istifa ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

 

OSMAN ÖZKÖYLÜ;''BU LİGDE BU TAKIMI BİZ TUTACAĞIZ HİÇBİR YERE DE GİTMİYORUM''

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Sivasspor'a 3-2 yenilerek galibiyet hasretini bir türlü dindiremeyen Pendikspor'da eleştirilerin hedefi olan Osman Özköylü, istifa açıklamasında bulundu.

BU KULÜP BENİM ÇOCUĞUM  TERKETMEYECEĞİM

Osman Özköylü açıklamasında şu sözlere yer verdi; "Bu ligde bu takımı biz tutacağız. Hiçbir yere de gitmiyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğim. Bu kulüp benim çocuğum. Çocuğumu terk etmeyeceğim" dedi. Deneyimli çalıştırıcı, Sivasspor mağlubiyeti ile ilgili ise, "Maçı kazanmayı umut ederken bir anda 3-2 geriye düştük. O bizi çok etkiledi oyun gücümüz zayıfladı" dedi.

BEŞ OYUNCUMUZ ARAMIZDA DEĞİLDİ

Pendik Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmede bulunan Özköylü, "İhtiyacımız olan 3 puanı çok istiyorduk. Eksiklerimize rağmen maça çok iyi hazırlandık. Beş oyuncumuz aramızda değildi.

Hamle şansımız kısıtlıydı. Maçın başında basit bir hatadan gol yedik. Enerjimiz darbe aldı. İlk yarı istediğimiz etkinliği sağlayamadık. İkinci yarıda sistem ve oyuncu değişiklikleri yaptık. 2-0 geri düşmemize rağmen maçı 2-2'ye getirdik. Yediğimiz 3. golden önce Murat'a yapılan hareketin faul olduğunu düşünüyorum. Maçı kazanmayı ve geri dönüşü umut ederken üçüncü golü yedik. Bu da bizi çok kırdı. Birçok pozisyona girdik ancak değerlendiremedik. Emeklerimizin karşılığını alamadığımız için üzgünüz. Bu maçta kazanmayı hak ettik. Şans onlardan yanaydı" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.