• BIST 10173.42
  • Altın 2445.956
  • Dolar 32.2822
  • Euro 34.9585
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 8 °C

PENDİKSPOR'UN YENİ BAŞKANI ATAKAN YÜCE OLDU

PENDİKSPOR'UN YENİ  BAŞKANI ATAKAN YÜCE OLDU
Şampiyon Pendikspor'un Olağan Genel Kurul Kongresi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.Tek listeyle girilen Kongreye aday olan Atakan Yüce Pendiskpor'un yeni başkanı seçildi.


Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Pendikspor'un şampiyonluğu için hazırlanan, şampiyonluk serüvenini anlatan 10 dakikalık video salonda yoğun ilgi gördü ve alkışlandı.

2-20220628145540.jpg

Olağan Kongrede  Divan Kurulu Başkanı olarak seçilen Bülent Aydın  Yönetim Kurulu faaliyet raporu, Denetim Kurulu raporu ve gelir gider raporları okundu ve oylama ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim Kurulları ayrı ayrı ibra edildi. Gelecek dönem bütçesi okundu ve kabul edildi. 

Mikrofona gelen, Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz çalışmalarından ve şirketleşme sonrası gelen başarıdan bahsetti. Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Şahinyılmaz zorlu bir süreçte, pandemi sürecinde görev yaptıklarını sampiyonlukla bu süreci taçlandırdıklarını söyledi. Şampiyon Yönetim için hazırlanan kupalar ve futbolculardan imzalı şampiyonluk formaları sahnede Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve Mustafa Şahinyılmaz tarafından takdim edildi.

3-20220628145604.jpg

Gündem gereği Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve diğer kurullar için seçime gidildi. Tek liste ile seçime girildi ve oy birliği ile Atakan Yüce ve listesi seçildi. 

m-olacak.jpg
Atakan Yüce'nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
YÖNETİM KURULU
1- Atakan Yüce
2- Ali Arslankılıç
3- Aytaç  Odabaş
4- Erdem Yağcı
5- Ertan Yurtseven
6- Hüseyin Bayram
7-İsmail Kansu
8- Kadir Karakoç
9-Murat Demiray
10-Murat Özdemir
11-Onur Durası
12-Özcan Efekler
13-Recep Yesilyurt
14-Serkan Özer
15-Sirvet Küçükakyüz
16-Süleyman Genç
17-Umut Karadaş
18-Yunus Şahin
19-Yüksel Özçam 
 
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin eski yönetime teşekkür edip, yeni yönetime başarılar diledikten sonra Pendikspor'un şirketleşme sürecindeki başarı ve belediyle uyumlu çalışmalardan bahsetti. Antreman sahası, Kamp merkezi ve stad yenilenmesi ile ilgili çalışmalar ile birlikte yeni stad çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

4-678.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.