• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

PENDİK'TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KONSERLERLE TAÇLANACAK

PENDİK'TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KONSERLERLE TAÇLANACAK
Pendik Belediye Başkanlığı Açık Hava Yaz Etkinlikleri kapsamında Anadolu Kahve Festivali'nin açılışıyla birlikte birbirinden değerli sanatçılarla konser şöleni yaşatacak.

Pendik Belediyesi Açık Hava Yaz Etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Etkinlikler kapsamında Pendik Millet Bahçesi’nde her gün başka sinema her hafta ise ayrı bir konser düzenleniyor. Çocuklar için ise farklı adreslerde eğlenceli aktiviteler gerçekleştiriliyor.

Pendik Belediyesinin geçen hafta Mustafa Cihat Konseri’yle başlayan “Açık Hava Yaz Etkinlikleri” tüm hızıyla sürüyor. Etkinlikler kapsamında yetişkinlere ve çocuklara yönelik ayrı ayrı programlar düzenleniyor. Pendik Millet Bahçesi’nde her akşam bir sinema her hafta ise ayrı bir konser gerçekleştiriliyor. Ayrıca çocuklar için de farklı adreslerde “Açık Hava Çocuk Etkinlikleri” yapılıyor.

12 AĞUSTOS'TA GECE YOLCULARI MİLLET BAHÇESİNDE 

Konserler her akşam saat 21.00’de Pendik Millet Bahçesi’nde gerçekleştiriliyor. Geçen hafta sonu düzenlenen Mustafa Cihat Konseri’nin ardından 12 Ağustos Cumartesi Gece Yolcuları, 19 Ağustos’ta ise Uğur Işılak sahne alacak.

MİLLET BAHÇESİ ÇOCUK ŞENLİKLERİYLE DOLU GEÇECEK 

Çocuklara yönelik düzenlenen Açık Hava Çocuk Etkinlikleri kapsamında ise farklı adreslerde Palyaço, Yüz Boyama, Sahne Şovları, Hacivat – Karagöz ve Sihirbaz Gösterisi gerçekleştirilecek. Etkinliklerle çocuklar hem öğrenecek hem de doyasıya eğlenecek. Ayrıca 14-18 Ağustos tarihleri arasında ise Pendik Millet Bahçesi’nde akşamları çocuk sinemaları gösterilecek.

EREN BÜLBÜL,ŞEHADETİNİN 6.YILINDA BİR KEZ DAHA HATIRLANACAK

Pendik Millet Bahçesi’nde her akşam bir film gösterimi gerçekleştirilecek. 18 Ağustos’a kadar düzenlenecek film gösterimleri arasında Şehit Eren Bülbül, şehadetinin 6. yılında, şehit olduğu 11 Ağustos’ta “Kesişme: İyi Ki Varsın Eren” adlı filmle bir kez daha hatırlanacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.