• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

PENDİK'TE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SEÇİM ZAFER COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTI

PENDİK'TE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SEÇİM ZAFER COŞKUSU SOKAKLARA TAŞTI
Pendik'te vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini coşkulu bir şekilde kutladı.

28 Mayıs'ta gerçekleşen 2. Tur  Cumhurbaşkanlığı seçimlerini resmi olmayan rakamlarla göre %52.1 oy oranı ile kazanarak yeni bir zafere daha imza atan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferi tüm ülke genelinde olduğu gibi Pendik'te de sokaklara taştı. Pendik:'li vatandaşlar cadde ve sokaklara çıkarak zafer kutlamalarına katıldı.

baskan-2-002.JPG

Pendik Belediye Başkanlığı seçim zaferi kutlamaları kapsamında Pendik sahil meydan alanı'nda kutlama programı düzenledi. Pendik Sahil Meydanı'nda Havi Fişek gösterileri ile başlayan kutlama programı vatandaşların  coşkulu sloganları ile adeta görsel şölene döndü. Kutlama programına; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin,AK Parti Pendik Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker,MHP Pendik ilçe Başkanı Yalçın Çolak,BBP Pendik İlçe Başkanlığı,Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt ve Yönetimi,Pendik Ülkü Ocakları Başkanlığı yer aldı.

ana-2-019.JPG

Kutlama gecesinde zafer konuşması yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin; zaferin kazanılmasına destek veren Cumhur İttifakı ortaklarına ve emeği geçen partililere teşekkür ederek Pensilyanya'dan seçimin ertesi gün bilet alarak Türkiye'ye gelmeye çalışanlara büyük bir ders vererek Türkiye'ye dönmeye bundan sonra yüzleri bile kalmadığını söyledi. 

2-171.JPG

Başkan Ahmet Cin konuşmasına devam ederek Kandil'den Türkiye'yi yönetmeye çalışan hainlerin  bu zaferden sonra kaçacak yerleri kalmadığını belirtti. 

3-133.JPG4-099.JPG5-064.JPG6-2-005.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.