• BIST 10091.84
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 23 °C

PESİAD YENİ SEZONA HAZIR

PESİAD YENİ SEZONA HAZIR
Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği PESİAD 2021-2022 sezonuna yenilenen dernek binasıyla giriş yaptı. PESİAD Başkanı Kadir Bayram yeni sezon tanıtım filmiyle de dikkatleri üzerinde topladı.Bayram yeni sezonda projelerin devam edeceğini belirtti.

 PESİAD Başkanı Kadir Bayram yeni sezon dönemi için yapmış olduğu tanıtım filminde projelere dair açıklamalarda bulundu. Bayram yeni sezonda önemli projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

2-815.jpg

Kadir Bayram açıklamasında şu sözlere yer verdi;''PESİAD olarak, 2005 yılından itibaren göstermiş olduğumuz özverili çalışmalara, gerçekleştirdiğimiz etkinlik ve önemli projelere; yeni ve çok daha iyilerini eklemek üzere yenilenen dernek binamızla sezonumuzu açmış bulunmaktayız.

4-402.jpg

KADİR BAYRAM; 'BU YIL DA ÖNEMLİ PROJELERLE BİRLİKTE OLACAĞIZ'

 Bu yıl da geçmiş yıllarda olduğu gibi üyelerimize ve Pendik İlçemize yararlı olabilmek proje çalışmaları oluşturabilecek seminer eğitim programları yurt içi ve yurt dışı gezilerimizle sizlerle birlikte olacağız. İş istihdamını ve çapraz ticareti destekleyecek alt yapıları oluşturacak ve üye ilişkilerini sıcak tutmak için sık sık etkinlik buluşmalarını gerçekleştireceğiz.2010 yılında faaliyete açmış olduğumuz hizmet binamızı da 2021 yılı sonu itibariyle yenilemiş, geliştirmiş ve kreatif noktalar eklemiş olduğumuzu belirtmek isterim. Geçmişte de yer almış olduğumuz projeler, faaliyetler yeni dönemde de maksimum seviyede olacak. Bunlara örnek vermek gerekiyor ise icat çıkartıyor yarışmamıza geçtiğimiz yıllarda ara vermek zorunda kalmıştık. İnşallah yeni sezonumuzda normalleşmeyle beraber İcat çıkartıyor yarışmamızı tüm kurumlarımızla beraber bir araya gelerek Pendik halkımızla beraber bütünleştireceğiz. Yurt içi ve Yurt dışı gezilerimizi de yine siz kıymetli üyelerimizle beraber tamamlayacağız ve oluşturacağız.

5-231.jpg

Pendik ilçemiz ve bütünleşen PESİAD’ımızla beraber 25 bin istihdamı 95 beş bin vergi mükellefinin ve 500'ün üzerindeki Sanayicimizin ihracatta yüzde 1’ini kapsayan katma değeri  devam ettirmekteyiz. Yeni sezon çalışmalarımızın tüm üyelerimize hayırlı olmasını diler tüm üyelerimize esenlikler dileriz.''dedi.

PESİAD Başkanı Kadir Bayram yeni sezon başlangıcında üyelerle bir araya gelerek açılış toplantısı düzenlendi. Toplantı sonrasında tüm üyelere plaket takdimi gerçekleştirdi.

Video Linki ektedir; https://www.youtube.com/watch?v=pXsjAAMWIRA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.