• BIST 13458.1
  • Altın 6174.48
  • Dolar 47.4686
  • Euro 54.7711
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 27 °C

SAHTE İÇKİ CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR! SAKARYA'DA 3 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

SAHTE İÇKİ CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR! SAKARYA'DA 3 VATANDAŞ HAYATINI KAYBETTİ
Sahte içki can almaya devam ediyor. Evlerde yapılan sahte içkiler yurt genelinde bir çok yurttaşın ölümüne neden oldu. Sakarya'da sahte içki kullanan 3 kişi hayatını kaybetti.

 

Alınan bilgiye göre, son 10 gün içerisinde Adapazarı ilçesinde yaşayan O.Y. (46), A.Ş. (61) ve Y.U. (55) sahte içkiye bağlı zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye başvurdu.

Alkol zehirlenmesi şüphesiyle Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan söz konusu kişiler müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

O.Y'nin cenazesi Yorgalar, A.Ş'nin naaşı Emirsultan, Y.U'nun cenazesi ise Kömürlük Mahallesi mezarlıklarında defnedildi.

Kaynak/ Birgün

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.