• BIST 10180.91
  • Altın 2402.551
  • Dolar 32.2602
  • Euro 34.7247
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR LİGE HAZIR

SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR LİGE HAZIR
Geçtiğimiz yıl Trendyol Süper Lig'e yükselerek sezonu taçlandıran ve başarıdan başarıya koşan Pendikspor, yeni sezonda “Siltaş Yapı Pendikspor” adıyla mücadele edecek.

Pendikspor ile Siltaş Yapı sponsorluk anlaşması imzaladı. Siltaş geçtiğimiz sezon ana sponsoru olduğu Pendikspor'un bir kez daha resmi ana sponsoru olarak 2023-2024 sezonunda yeşil sahalarda yerini alacak ve Pendikspor yeni sezonda da "Siltaş Yapı Pendikspor" adıyla mücadele edecek.

murat-ozdemir.jpg

Pendikspor'un ana sponsoru olan Siltaş Yapı'nın imza törenine; Pendikspor Derneği Başkanı Atakan Yüce, Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Siltaş Yapı Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Pendikspor Kaptanı Erdem Özgenç ve Siltaş Yapı Pendikspor oyuncularının katılımıyla gerçekleşecek imza töreninde  ulusal ve yerel basın mensupları da hazır bulundu.

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle başta Pendik olmak üzere İstanbul’un pek çok bölgesine değer katan yapılar inşa eden Siltaş Yapı, geçtiğimiz sezon ana sponsoru olduğu Pendikspor’un isim ve forma göğüs sponsoru olarak 2023-2024 sezonunda yeşil sahalarda yerini alacak.

atakan-yuce.jpg

Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi Siltaş Panorama, Sancaktepe’de Siltaş Comfort ve yine Pendik’te yükselen Siltaş Korupark projelerinin ardından bölgede lüks bir proje daha hayata geçirmeye hazırlanan Siltaş Yapı; güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa ederken spora verdiği desteği de sürdürüyor. Pendikspor’a uzun süredir verdiği desteği geçtiğimiz sezon ana sponsorluğa taşıyan şirket, yeni sezonda da Pendikspor’un resmi ana sponsoru olarak takıma hem adını veriyor hem de forma göğüs sponsoru oluyor. Sponsorluk anlaşmasının imza töreni 5 Ekim Perşembe günü Siltaş Yapı Pendikspor D.Başkanı Atakan Yüc, Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Siltaş Yapı Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Siltaş Yapı Pendikspor Takım Kaptanı Erdem Özgenç ve Siltaş Yapı Pendikspor  oyuncularının katılımıyla Green Park Pendik Otel’de gerçekleşti.

OSMAN ÖZKÖYLÜ; ''PENDİKSPOR'UN LİGDEKİ SERÜVENİ YENİ BAŞLAYACAK''

osman-ozkoylu-003.jpg

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Siltaş Yapı ile uzun zamandır yol arkadaşlığı yaptıklarını vurgulayarak şunları söyledi; “İsim sponsorluğu anlaşması bizim için çok önemli ve değerli. İki senede önemli ve güzel işler yapıldı. Hayal edilemeyen başarılarla Pendikspor şu an Süper Lig'de. Stattaki sıkıntılarımızın bitecek olması çok önemli. 7 haftadır kendimizi deplasmanda gibi hissediyoruz. Yeni kurulmuş bir takım olarak problemlerimiz var. Adaptasyon sağlanması çok kolay bir durum değil. Son 1 ayda 6-7 yeni oyuncu takıma katıldı. Adaptasyonun sağlanması biraz zaman alacak. İnşallah bu haftayla beraber Pendiksor'un ligdeki serüveni yeniden başlayacak. Başarılı olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı herkesin bilmesini istiyorum." dedi.

“MURAT ÖZDEMİR;''HER DAİM GÖNÜLDEN DESTEKLEDİĞİMİZ TAKIMIMIZA ADIMIZI VERMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ''

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir; Siltaş Yapı olarak iş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişimizde biriktirdiğimiz tecrübe ve güvenin ışığında 2011 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Özellikle İstanbul’un yükselen bölgelerinden Pendik’te inşa ettiğimiz insan odaklı yapılarla bölgedeki toplumsal yaşama ve kent vizyonuna nitelikli bir değer kazandırdık. Bu noktada bölgedeki ticari faaliyetlerimizi hızlandırırken, maçlarını heyecanla izlediğimiz Pendikspor ile uzun yıllara dayalı bir dostluk kurduk. Bu dostluğu geçtiğimiz sezon ana sponsorluğa taşımış ve stadımıza ismimizi vermiştik. Bugün imzaladığımız ana sponsorluk ve forma göğüs sponsorluğu anlaşmasıyla takımıza olan desteğimizi bir adım daha öteye taşımanın gururunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl Trendyol Süper Lig'e yükselerek sezonu taçlandıran ve başarıdan başarıya koşan kulübümüz, ne mutlu ki yeni sezonda “Siltaş Yapı Pendikspor” adıyla yeşil sahalarda mücadele edecek. Elde ettiği başarılarla bizleri gururlandıran takımımızın yeni sezonda da aynı hisleri bizlere yaşatacağından eminiz. Takımımıza galibiyetlerle dolu yeni bir sezon diliyor, ‘Semt Bizim Aşk Bizim’ diyen tüm futbolseverleri yeni sezonda Pendik Stadı’na bekliyoruz” diye konuştu.

222.jpg

 

Siltaş Yapı HakkındaTemel yapı taşları tecrübe, güven ve kalite olan Siltaş Yapı, iş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişinde biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında 2011 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. İnsan odaklı ve kente değer katan yapılar inşa eden Siltaş Yapı, bugüne kadar ağırlıklı olarak Pendik, Kartal, Maltepe aksında iş merkezleri, Siltaş Safir Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Flora Park, Siltaş Nova Park, Siltaş Marina gibi çok sayıda yeni nesil konut projelerini hayata geçirdi. 2022 yılında Pendik’in en büyük kentsel dönüşüm projesi Siltaş Panorama’ya start veren, 2023 yılında ise yine Pendik’te Siltaş Korupark ve Sancaktepe’de Siltaş Comfort projelerine başlayan Siltaş Yapı, çok yakında Pendik’te yeniden lüks bir proje daha duyurmaya hazırlanıyor.

siltasyapi.com.tr                                                                                 

 

Siltaş Yapı Sosyal Medya Hesapları:                                     

linkedin.com/company/siltasyapi

facebook.com/siltasyapi

instagram.com/siltasyapi/

twitter.com/siltasyapi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.