• BIST 10187.55
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Skandal İddialar Sonrası Sarsılan Sanatçı Hastaneye Kaldırıldı

Skandal İddialar Sonrası Sarsılan Sanatçı Hastaneye Kaldırıldı
Geçtiğimiz pazar günü Zekeriyaköy'deki evinde Murat Akıncı'yla evlenen, daha sonra Akıncı hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarıyla boşanma kararı...

Geçtiğimiz pazar günü Zekeriyaköy'deki evinde Murat Akıncı'yla evlenen, daha sonra Akıncı hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarıyla boşanma kararı alan Zerrin Özer dün akşam hastaneye kaldırıldı.

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, yüksek tansiyon ve baygınlık geçirmesi şikayetiyle Maslak'taki özel bir hastaneye kaldırılan Özer’in menajeri Kemal Aslan ilk açıklamayı yaptı.

Aslan, "Zerrin Hanım iki üç gündür büyük üzüntü içerisinde. Evde bayılmış. Krize girmiş. Yardımcıları bulmuş kendisini. Tansiyonu yükseliyor sürekli. 112 ambulansla buraya getirildi. Doktorlar tansiyonunu düşürüyor ama tekrar çıkıyor.  3-4 saattir buradayız" dedi.

Dolandırılan Kadınlardan Biri Canlı Yayına Bağlandı

Şarkıcı Zerrin Özer'in geride bıraktığımız akşam dünyaevine girdiği Murat Akıncı hakkında ortaya şok iddialar atıldı.

Yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu 34 yaşındaki sevgilisi Murat Akıncı ile birlikte Zekeriyaköy’deki villasının bahçesinde evlenen Zerrin Özer’i çok üzecek gelişme… 2. Sayfa adlı magazin programında gündeme getirilen konuya göre Özer’in eşi pek çok kadını dolandırmış bir sahtekar! Canlı yayına telefon bağlantısı ile katılan Seda Hanım, Mahmut Atalay adıyla tanıştığı ve yaklaşık 1,5 sene boyunca flört ettiği Akıncı’nın kendisini 400 bin lira dolandırdığını açıkladı. Bunu annesiyle birlikte yaptığını söyleyen Seda Hanım, yurtdışına öğrenci gönderen ve eğitim konularında destek veren bir kuruluşta çalıştığı sırada kendisiyle tanıştığını ve Akıncı’nın kardeşinin okul işleri için ofislerine geldiğini anlattı. Sonrasında aralarında bir yakınlaşma olduğunu ve kısa bir süre sonra kendisinden bin lira istediğini söyleyen Seda Hanım, aynı akşam borcunu ödediğini ve böylelikle kendisine güven verdiğini söyledi.

Seda Hanım 16 Kasım 1984 doğumlu olduğunu söylediği Murat Akıncı’nın ilerleyen dönemlerde çirkin yüzünü gösterdiğini ve kendisini tehdit ettiğini hatta oğlunu öldürmekle korkuttuğunu söyledi. Mahkeme kayıtlarında bu bilgilerin hepsinin bulunduğunu söyleyen Seda Hanım, bu süre zarfında kendisinden tek kuruş bile alamadığını söylerken işinden olduğunu ve kendisini Mahmut Atalay olarak tanıtan Murat Akıncı’nın yalancı ve dolandırıcı olduğunu söyledi. Gerçek kimliğini savcılığa başvurduktan sonra öğrendiğini söyleyen Seda Hanım, “Zerrin Hanımla evlenmeden önce üzerine ciddi bir malvarlığı yapmıştır diye düşünüyorum yaş tahtaya basmaz o” şeklinde konuştu.

Murat Akıncı hakkında canlı telefon bağlantısı üzerinden yaşadıkları mağduriyeti anlatan kadınların dışında bir kişi de canlı yayına katıldı. Programda Akıncı’nın kendisini nasıl dolandırdığını anlatırken onu gördüğünde yüzüne tükürmek istediğini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.