• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

SP İSTANBUL İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ZEYNEP ŞULE RIDVANOĞLU:'28 MAYIS'TA BAHAR DEĞİL YAZ GELECEK''

SP İSTANBUL İL KADIN KOLLARI BAŞKANI ZEYNEP ŞULE RIDVANOĞLU:'28 MAYIS'TA BAHAR DEĞİL YAZ GELECEK''
Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Şule Rıdvanoğlu gazetemizi ziyaret etti. Kadıoğlu ziyaretinde 28 Mayıs'ta yapılacak 2. Tur seçimlerine yönelik önemli açıklamalar yaptı.

Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Şule Rıdvanoğlu 14 Mayıs^ta yapılan seçimlere ilişkin kamuoyunda Millet İttifakında olmalarına rağmen Saadet Partili seçmenlerin oy tercihlerini Yeniden Refah Partisi'nden yana kullandıkları iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

ben-1.JPG

Zeynep Şule Rıdvanoğlu  bu iddiaların gerçekçi olmadığını giden  oy var ise o da yüzde 1'i geçmeyeceğini söyledi. Rıdvanoğlu Yeniden Refah Partisi'ne gelen oyların kendi seçmenlerinin  oyu olmadığını belirterek AK Parti'den giden kararsızların oyları olduğunu ifade etti. Zeynep Şule Rıdvanoğlu AK Parti seçmeninin bir refleks ortaya koymak istediğini ancak Recep Tayyip Erdoğan'dan da kopamadığını bundan dolayı da  oyunu Refah Partisi'nden yana kullandığını söyledi.  

ZEYNEP ŞULE RIDVANOĞLU ;''28 MAYIS'TA BAHAR DEĞİL YAZ GELECEK''

AK Parti seçmeninin Saadet Partisi'ne gelmesinin çok zor olduğunu Rıdvanoğlu''Bize gelmeleri çok zor çünkü biz o gömleği sırtında taşıyanlarız. O hareket gömleği çıkartanların hareketi hala orada gömleği çıkartanlar var biz öyle değerlendiriyoruz''dedi. 28 Mayıs'ta yapılacak 2. Tur seçimleriyle ilgili sürpriz bir sonuç beklediklerinin altını çizen Rıdvanoğlu çabalarının aradaki farkı çok görüp tembellik edip,hiç sandığa gitmeyen seçmen kitlesinin tekrar sandığa taşınması noktasında Millet İttifakı ile birlikte çaba sarf edilmesi gerektiğinin altını çizerek, 28 Mayıs'ta bahar değil yaz gelecek''dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.