• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

SÜLEYMAN TURAN İYİ PARTİ PENDİK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI TANITTI

SÜLEYMAN TURAN İYİ PARTİ PENDİK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI TANITTI
İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan İlçe Başkanı Mithat Kabadayı ve Yönetimi ile birlikte Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte kahvaltı programında bir araya geldi.

Haberin Video Linki Ektedir`;https://www.youtube.com/watch?v=iIb9CzKhSVg&t=6s

Ada Tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programında Meclis Üyelerini tanıtan İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan listelerin şeffaf ve her kesimden insanın bir arada olduğu liste yapmaya özen gösterdiklerini  belirterek hiç bir üyeyi ayrıştırmadan ötekileştirmeden özen göstererek bu listeyi oluşturduklarını ve bununla da gurur duyduklarını söyledi. 

ana-2-034.JPG

 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İYİ Parti Pendik ilçe Başkanı Mithat Kabadayı ise;tüm meclis üyesi adaylarına başarı temenni dileklerini ileterek Pendik'te bir çok meslek grubunun içine alındığını ifade etti.

4-130.JPG

Süleyman Turan Meclis Üyelerine yönelik tanıtım toplantısında İYİ Parti'nin hür ve müstakil bir şekilde seçimlere gireceğini bunun zorluklarının da farkında olduklarını ifade ederek İYİ Parti'nin diğer partilerin tek başına seçimlere girmelerine öncülük eden bir parti olduğunun sözlerine ekleyerek bunun şu anda farkında olunamadığını ancak 31 Mart'tan sonra fark edileceğini vurguladı. Turan İYİ Parti olarak 81 il genelinde aday çıkarttıklarını ve halktan yoğun bir şekilde takdir gördüklerini söyledi.Turan İYİ Parti'nin duruşu ile ilgili özellikle Pendik'te  yüksek oranda memnuniyet talepleri aldıklarını ifade etti.Turan Pendik'te özellikle AK Parti'nin yüksek oy aldığı mahallelerde oylarının yükselttiklerini sözlerine ekleyerek bunun sonucunu 31 Mart'ta hep birlikte göreceklerini söyledi.

Turan açıklamalarını şöyle sürdürdü;''İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı ve Süleyman Turan'ın listesi hakkaniyetli bir şekilde yapıldı.Yapılan sıralama gerçekten adaletli bir sıralama olduğu hep söylendi bu da beni çok mutlu etti ve çok ta gurur duydum.

5-092.JPG

Hiç bir arkadaşımı kırmadan incitmeden bu güne kadar özellikle 5 yıllık ilçe başkanlığım süresince hem partimize emek veren Teşkilat mensuplarımızı hem de dışarıda bize oy kazandıracak sivil toplum kuruluşlarımızı ve kanaat önderleri olarak düşündüğümüz arkadaşlarımızı listemize dahi ederek bu sürece girmiş olduk.Allah bizleri ve sizleri de Pendik halkına mahçup ettirmesin inşallah.''dedi.

Süleyman Turan adaylığının açıklanmasından bu güne kadar 5 aylık süreçte Pendik'te saha çalışmalarının büyük çoğunluğun tamamladıklarını belirterek bunun bir avantaj olduğunu ve bundan sonraki süreçte de aynı hızla devam edecklerine vurgu yaparak İYİ Parti'nin Pendik'te çok ciddi tabana sahip olduğunu bunu Kaynarca'da esnaf ziyaretleri sırasında görüklerini ifade etti.

 Turan Pendik'te gücü elinde bulunduran iki yapıyla mücadele ettiklerini belirterek;''Bir yandan iktidar ve yerel belediyenin gücünü arkasına alan bir adayla diğer tarafta da büyükşehir belediye gücünü ve muhalefet gücünü arkasına alan bir adayla yarışıyoruz.''diye konuştu.

Turan sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşıma yönelik CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı'nın özelden yazdığı mesajında ''onlarda CHP'nin üyelerini alıyorlar'' sorusu üzerine açıklamalarda bulunarak  İYİ Parti'nin herhangi bir parti ile ilişkisi olan bir üyeyi Meclis Üyeliği teklifi götürmediklerini bunun ispat edilmesi halinde Tarık Balyalı'nın istifa etmesi gerekeceğini söyledi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.