• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

SÜLEYMAN TURAN PENDİK SİVASLILAR DERNEĞİ BAŞKANI FATİH YILDIZ VE YÖNETİMİ İLE BULUŞTU

SÜLEYMAN TURAN PENDİK SİVASLILAR DERNEĞİ BAŞKANI FATİH YILDIZ VE YÖNETİMİ İLE BULUŞTU
İstanbul Pendik Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,  İYİ Parti Pendik belediye başkanı Süleyman Turan ve beraberindeki heyeti  dernek merkezinde ağırladı.


İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan yerel seçim çalışmaları bünyesinde Pendik'te 30 bin üyesi ile en büyük dernekler arasında yerini alan Pendik Sivaslılar Derneği Başkanı Fatih Yıldız ve Yönetimi ile bir araya geldi. Turan ziyaretinde Pendik'te başta çarşı olmak üzere imar sorunlarının çözümü için projeleri olduğunu belirterek Pendik'te bu sorunları çözecek tek partinin İYİ Parti olduğunu söyledi.

Haberin Video linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=vkZPhlRUgO4

2-210.JPG

 İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan Dernek başkanlığında gerçekleşen toplantıda Pendik Sivaslılar Derneği Başkanı Fatih Yıldız'ın üyelerine yönelik meclis üyeliği talep etmesinin haklı bir gerekçe olduğuna vurgu yaparak destek sunacaklarını söyledi.Turan Pendik'te 30 bin üyesi olan derneğin daha geniş alanda hizmet verebilmesi için yer tahsisi sağlayacağını belirtti. Süleyman Turan bazı derneklerin siyasette taraf olmalarının doğru olmadığının da altını çizerek Pendik Sivaslılar Derneği'nin bu çizgide yer almadığını dernek olabilmenin en güzel örneğini teşkil ettiklerini ve bundan dolayı da memnuniyet duyduklarını ifade etti

3-169.JPG

 Toplantıya; İYİ  Parti Pendik İlçe Başkanı Mithat Kabadayı, Başkan Yardımcısı İbrahim Coşkun ve yöneticiler yer aldı.Sivaslıların seçimlere yönelik sorularını cevaplayan Süleyman Turan İstanbul Pendik Sivaslılar Yardımlaşmaya Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Yıldız'ın kendisine  "Siivaskart" hediye etmesi ardından  toplu fotoğrafla görüşme sona erdi.

4-129.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.