• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

TARIK BALYALI;''PENDİK'İ 31 MART'TAN SONRA HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ''

TARIK BALYALI;''PENDİK'İ 31 MART'TAN SONRA HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ''
Pendik Sivaslılar Derneği meclis üyesi aday adaylarına yönelik dayanışma gecesi düzenledi.

 

Pendik Işılay Düğün Salonu'nda düzenlenen geceye; CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı eşi Evrim Balyalı, Pendik Sivaslılar Derneği Başkanı Fatih Yıldız, Sivaslılar Derneği Konfederasyon Başkanı, CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Ercan,CHP Pendik İlçe Yönetimi, Deva Partisi Pendik İlçe Yönetimi,köy dernekleri ve çok sayıda üye yer aldı.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=jS1GtpaTK1g&t=153s

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=0PY5mSRvCqg

foto-2-fatih.JPG

FATİH YILDIZ;'' SİVASLILAR KİMİN LİSTESİNDE İLK SIRADA İSE O HEMŞEHRİMİZE DESTEK VERECEĞİZ''

Pendik Sivaslılar Derneği Başkanı Fatih Yıldız gecede kısa bir konuşma yaparak ''Bu gün şunu gördük,biz Sivaslı olmayı başardık.Ve Sivaslı olduğumuzu da gösterdiğimizde neler yapabileceğimizin bu gün resmini verdik.Yıllardır Pendik'te bir mücadelenin içerisindeyiz.Pendik Sivaslılar Derneği'nin kuruluşundan beri yönetimindeyim.Kurucu başkanımız Erdem Bayraklı ile birlikte bu derneğe bir ışık yaktık.O dönemlerde de güzel çalışmalara imza attık.Daha sonraki günlerimizde Canan başkanımızla çıtayı biraz daha yükselttik.Hep ivmesini yükselten bir Pendik Sivaslılar Derneği olduk.Ama kuruluşundan beri tek şartı çizgisinden hiç bir zaman sapmayacak hiçbir hemşehrisini ötekileştirmeyecek ve hiç bir siyasi parti'nin de arka bahçesi olmayacaktı. Çok şükür bunu başardık.''dedi. 

cok-anlamli.JPG

Fatih Yıldız;Pendik Sivaslılar Derneği olarak amaçlarının birlik olmak ve siyasette de söz sahibi olabilmek olduğunu söyledi. Yıldız bu dönemde Sivaslılar kimin listesinde ilk sırada ise o hemşehrisinin yanında olacaklarını belirterek Sivaslıların yer bulduğu her yerde siyasi partisini bir tarafa bırakıp Sivaslı hemşehrilerinin yanında olmanın mecburi görevleri olduğunu söyledi. 

tarik-1.JPG

Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı Sivaslılar Derneği'nin meclis üyesi aday adaylarına yönelik düzenlemiş olduğu dayanışma gecesine katılarak açıklamalarda bulundu. Tarık Balyalı Pendik'te 30 yıldan bu yana iktidarda olan bir anlayış tarafından yönetilemediğini belirterek bu kadar imkanla Pendik'in bir Kadıköy,, Maltepe, Beşiktaş ve Şişli olması gerekirdi.''dedi.

tarik-5.JPG

Balyalı; Pendik'te başta imar sorunları olmak üzere bir çok konuda bilgi ve deneyimleri olduğunu ifade ederek İstanbul'u 5 yıldır türlü zorluklara rağmen yönetebiliyor isek Pendik'i de rahat bir şekilde yönetiriz.''dedi.Balyalı Sivaslılar Derneği tarafından düzenlenen gecede dernekçiliğin zor bir iş olduğunu belirterek Pendik'te Sivaslılardan destek alamayan partilerin iktidar olamayacağına vurgu yaparak Pendik'i kazanmamıza çok az kaldı.Pendik'i hep birlikte kazanıp yöneteceğiz''diye konuştu.

9-041.JPGhayriye.JPGniyazi-001.JPGdavut.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.