• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

TERCİH FESTİVALİ ÜMRANİYE’DE

TERCİH FESTİVALİ ÜMRANİYE’DE
Ümraniye Belediyesi üniversite adaylarına kariyer planlamasında destek olmak amacıyla 21 - 22 Şubat tarihleri arasında Tercih Festivali düzenliyor.

Alanında uzman isimlerle söyleşiler, tercih danışmanlarıyla görüşmeler, Ümraniye Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencileri bekliyor.

Ümraniye Belediyesi eğitim alanındaki destek ve çalışmalarına devam ediyor. İyi bir gelecek ve mesleğe sahip olmak isteyen öğrenciler için 21 - 24 Şubat tarihleri arasında Ümraniye Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Tercih Festivali düzenliyor.  Başkan İsmet Yıldırım açılış paneline katılarak öğrencilere tecrübelerini aktaracak. Festivalde; psikoloji, sosyoloji, matematik, işletme, grafik tasarım, diş hekimliği, bilgisayar mühendisliği, Türk dili ve edebiyatı ve hukuk gibi çeşitli alanlara ilgi duyan öğrenciler için özel oturumlar ve etkinlikler düzenlenecek.

Festivalin birinci gününde,  saat 09.00 ila 17.00 saatlerinde öğrenciler, bölüm tercih danışmalarıyla görüşecek. Daha sonra açılış panelinde Başkan İsmet Yıldırım ve Eğitimci – Yazar Yavuz Yiğit öğrencilerle buluşacak.

Saat 11.00’da Sosyal Bilimler Panelinde; Prof. Dr. Faruk Taşçı, Seda Gören Bölük, saat 14.00’da Medya İletişim Panelinde; İsmail Halis, Meryem İlayda Atlas, saat 15.00’da Doğukan Gezer öğrencilerle buluşacak.

Festivalin ikinci gününde ise, saat 09.00 ve 16.00 saatlerinde öğrenciler, bölüm tercih danışmalarıyla görüşecek.

Saat 10.00 da Eğitimci – Yazar Gökhan Müftüoğlu açılış panelini gerçekleştirecek. Daha sonra saat 11.15’de İktisadi ve İdari Bilimler Panelinde; Yavuz Yiğit, Uğur Karaboğa, saat 13.10’da Doç. Dr. Mehmet Dinç, saat 14.10’da Mühendislik Panelinde, Sadullah Uzun, Elvan Kuzucu Hıdır ve saat 15.10’da Mahmut Çelik, Erkam Tüzgen öğrencilerle bir araya gelecek.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.