• BIST 10236.79
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

TİCARET BAKANI MEHMET MUŞ'TAN PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'E ZİYARET

TİCARET BAKANI  MEHMET MUŞ'TAN  PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'E ZİYARET
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Pendik Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Ahmet Cin’den ilçe ve ilçedeki yatırımlar ile ilgili bilgi aldı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'i ziyaret ederek ilçedeki yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

2-888.jpg

Ziyaret öncesinde AK Parti  Pendik İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen Bakan Mehmet Muş toplantıda AK Parti'nin 20 yıla yakın iktidarda olduğuna vurgu yaparak bu başarının ardında teşkilatların azim ve kararlıkla gerçekleşen saha çalışmaları olduğunu belirtti. Bakan Muş AK Parti'nin geleceği parlak bir parti  olduğunu ifade ederek teşkilatların umutsuzluğa kapılmaması gerektiğine dikkat çekerek  2023 yılı seçimleri için sahada  daha çok çalışması gerektiğini belirtti. 

4-453.jpg

Ticaret Bakanı Mehmet Muş AK Parti Pendik İlçe Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında Pendik Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Ahmet Cin'le bir araya geldi. İlçedeki yatırımlarla ilgili bilgi alan Bakan Mehmet Muş meclis toplantı salonuna geçerek Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in 2.5 yıla yakın yapmış olduğu hizmetleri slayt eşliğinde seyretti. Başkan Ahmet Cin'in sunumuyla devam eden toplantıda ilçede devam eden ve biten hizmetler gösterime sunuldu. 

2-888.jpg

 Korona virüse rağmen büyük bir hizmet verildiğini anlatan Cin, yatırımlara ayrılan paylar ve sosyal yardımlara ayrılan paylar konusunda hep en önde olan bir belediye olduklarını rakamlarla anlattı.
Bakan Mehmet Muş imar konusuna daha fazla eğilmek gerektiğini bu konuda büyük felaketler olmadan önlemler alınması gerektiğini belirtti.
Bakan Mehmet Muş toplantı sonrasında Pendik Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ederek Ahmet Cin’e çalışmalarindan ötürü teşekkür etti. Program karşılıklı iyi dilekler ile sona erdi.

ana-4-003.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.