• BIST 10045.74
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

ÜMRANİYE'DE BELEDİYESİ ''ZAMANIN İLMEKLERİ''SERGİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ÜMRANİYE'DE BELEDİYESİ ''ZAMANIN İLMEKLERİ''SERGİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Ümraniye’de çeşitli branşlarda kurs alan kursiyerlerin ürettiği ürünler, "Zamanın İlmekleri" konulu yıl sonu sergisinde görücüye çıktı.

Ümraniye'de çeşitli branşlarda kurs alan kursiyerlerin ürettiği ürünler, "Zamanın İlmekleri" konulu yıl sonu sergisinde görücüye çıktı. Serginin açılışına eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katılım gösterdi.

u-ana-2.jpg

Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında çeşitli branşlarda eğitim gören kursiyerlerin eserleriyle oluşturulan "Zamanın İlmekleri" konulu yıl sonu sergisi açıldı. Sergide; resim, kat'ı sanatı, dekoratif sepet örücülüğü, ev tekstili, hazır giyim, kaligrafi, iğne oyası, kitre bebek ve şiş ve tığ örücülüğü ve takı tasarımı gibi birçok farklı branşta üretilen ürünler sergileniyor.

u3-001.jpg

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Ümraniye'de Kadın ve Aile Müdürlüğümüzün zamanın ilmekleri adlı sergimizde el emeği göz nuru ürünler var. Öncelikle kursiyerlerimize, hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ellerine yüreklerine sağlık, hakikaten Ümraniye'de kültürde sanatta önemli işler yapıyorlar. Sessiz bir şekilde devam ediyoruz. İstanbul Havalimanında da bu ürünler oluşturulan dükkan ile müşterilere ulaşıyor” dedi.

u5.jpg

Nabi Avcı, “Başta değerli başkanımız olmak üzere, emeği geçen idarecilerimize, hocalarımıza, kursiyerlerimize çok teşekkür ediyorum. Türkiye 20 yıldır özellikle kültür alanında bir sessiz devrim yapıyor. Bu sessiz devrimin öncüleri de yerel yönetimler ve belediyelerdir. Ümraniye Belediyesi bu sessiz devrime değerli hanımefendi kardeşlerimizin destekleriyle önemli katkılarda bulunuyor. Ben emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum” diye konuştu.

u4.jpg

Düzenlenen programa, Eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve çok sayıda kursiyer katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.