• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

ÜMRANİYE'DE LİSELİ GENÇLERİN MEZUNİYET COŞKUSUNU SERDAR ORTAÇ'LA TAVAN YAPTI

ÜMRANİYE'DE LİSELİ GENÇLERİN  MEZUNİYET COŞKUSUNU SERDAR ORTAÇ'LA TAVAN YAPTI
Ümraniye'de lise öğrenciler mezuniyet coşkusunu Serdar Ortaç'ın sahne aldığı konserle yaşadı. Mezuniyet şölenine katılan çok sayıda genç, Ümraniye Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen konserde doyasıya eğlendi.

 

Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte lise öğrencileri mezuniyetlerini Serdar Ortaç konseri ile kutladı. Ümraniye Millet Bahçesi’nde Serdar Ortaç’ın sahne aldığı konsere çok sayıda genç katılım sağladı.

2-070.jpeg

Konsere katılan öğrenciler adeta mezuniyet coşkusu yaşadı. Ünlü sanatçı Serdar Ortaç sevilen şarkılarını seslendirirken zaman zaman öğrenciler ile birlikte söyledi. Ümraniye Kaymakamı Cengiz Ünsal ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım öğrencileri yalnız bırakmadı. Başkan İsmet Yıldırım sahneye çıkarak Serdar Ortaç’a hediye takdim etti. Gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan İsmet Yıldırım öğrenciler ile selfie yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Heyecanlı olduğunu belirten öğrenci Ruken Yokuş, “Üniversiteye hazırlanıyorum. Lise son öğrencisiyim. Heyecanlıyım. Ümraniye Belediyemizin bize sunmuş olduğu fırsatlardan dolayı teşekkür ediyorum. Serdar Ortaç’ı bekliyoruz” dedi.

3-056.jpeg

Konseri heyecanla beklediğini belirten Furkan Zorlu, “Üniversiteye gideceğim için zaten heyecanlıyım. Ümraniye Belediyesinin yapmış olduğu bu faaliyetten dolayı çok mutluyum. İnşallah daha iyi yerlere geliriz. Zaten pandemi süreci bizi kötü etkiledi. Böyle konserlerin olması bizler için çok iyi oluyor” dedi.

4-034.jpeg

Konserde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Gençler dediğinizi yaptık. Serdar abinizi siz seçtiniz. Serdar Ortaç demokrasi ile seçildi. Gençlerin hepsiyle 200’er 200’er bir araya geldim. Onlara mezuniyete var mısınız dedim. Onlarda kabul etti. Şimdi burada hep birlikteyiz” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.