• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

VATAN PARTİSİ OLARAK DİYARBAKIR'LI ANALARIN YANINDAYIZ

VATAN PARTİSİ OLARAK DİYARBAKIR'LI ANALARIN YANINDAYIZ
Vatan Partisi Öncü Kadın Başkanı Mualla Küçük çocuklarını PKK teröründen kurtarmak için 20 gündür Diyarbakır HDP binası önünde nöbet tutan anneleri desteklemek için Pendik Kuşlu Parkı'nda basın açıklaması yaptı.

Mualla Küçük basın açıklamasında şu sözlere yer verdi.

Diyarbakır’dan yükselen Anaların isyanına Vatan Partisi Öncü Kadınları olarak, bütün gücümüzle destek olmak bu çığlığın, Yurdumuzun her yanından duyulmasını, desteklenmesini sağlamak İçin buradayız. Burdayız çünkü, ABD nin uşaklığını yapan, PKK maşasının çocuklarımızın,hayallerini, geleceklerini çalmalarına müsaade etmeyeceğiz.

Vatan Partisi Öncü Kadınlar olarak, bu haklı mücadelede Diyarbakırlı anaların, babaların yanındayız.

Bu dava Türküyle ,Kürdüyle birleşerek verilecek bir mücadeledir.Türk'de biziz, Kürt'de biziz,hepimiz Türk Milletiyiz.
Diyarbakırlı analar bir meşale yaktılar.Bu isyan,bu haykırış,dalga dalga tüm Türkiye’ye yayılmalıdır.
Sayın Pendikliler,HDP li belediyeler,PKK terör örgütüne her yönden den destek veriyor.HDP çoçuklarımızın dağa gönderilmesine arcılık ediyor.
HDP ye Türkiye bütçesinden, milyonlarca lira veriliyor.Bu paralar, PKK ya aktarılıyor.Ve mehmetçiğimize kurşun olarak geri dönüyor.
ABD ,PKK ya binlerce tır silah,mühimmat ve eğitim veriyor.Abd ,PKK terör Örgütünü kullanarak,Suriye ve Türkiye yi bölmek istiyor.Abd ,tüm batı Asya’yı kan gölüne çevirmek istiyor.PKK haini ,tüm Türkiye’de ormanlarımızı
Yakıyor.Daha birkaç gün önce,Aydost ta ve Göçbey li köylerinde ormanları yakan ,PKK lılar, suç üstü yakalandılar.

Pkk,çocuklarımızı dağa kaçırıyor,çocuk, yaşlı kadın erkek demeden katliamlar yapıyor. PKK ile aynı,Suç örgütü olan HDP kapatılmalıdır.
Bu gidişe dur demek için,Diyarbakır dan yükselen ,analarımızın çığlığına destek vermek hepimizin görevidir.Abd nin bu oyununu birleşerek,dayanışma içinde mücadele ederek bozabiliriz.
Çocuklarını terör örgütü pkk nın elinden kurtarmaya çalışan Diyarbakır lı analar bu oyunun bilincine varmışlardır.”Başlarım sizin Kürdistan davanıza,sizin çocuklarınız en iyi okullarda okuyor,en iyi yerlerde yaşıyor,bizim çocuklarımız ya dağda,ya da mezarda” diyerek isyan ediyor.Kürt babalar,”Kandili dağda aramayın,işte Kandil, HDP BİNASINDADIR” diye çığlık atıyor.İsyan ediyor.Sayın Pendikliler,Vatan, Partisi Öncü Kadınlar olarak ,sizlerin de bu çığlığa Destek olmanızı istiyoruz.Tüm siyasi partileri,kadın örgütlerini,sivil toplum kuruluşlarını,aydınları,sanatçıları,yazar ve çizerleri bu eyleme destek olmaya çağırıyoruz.

Hepinizi saygıyla selamlıyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.