• BIST 9995.07
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

VATAN PARTİSİ PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEVLÜT USTA'DAN İBB ADAYI İLE BİRLİKTE GAZETEMİZE ZİYARET

VATAN PARTİSİ PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEVLÜT USTA'DAN İBB ADAYI İLE BİRLİKTE GAZETEMİZE ZİYARET
Vatan Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mevlüt Usta İBB Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan ve Vatan Partisi Pendik ilçe Başkanı Hikmet Kırık yönetimi ile birlikte gazetemize nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Vatan Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mevlüt Usta, Vatan Partisi İBB Adayı İbrahim Okan Özkan yerel seçimlere kısa süre kala seçim çalışmalarını sürdürüyor.

1-056.JPG

İBRAHİM OKAN ÖZKAN; ''VATANDAŞ İKİ SEÇENEĞE MAHKUM BIRAKILIYOR''

Vatan Partisi İBB Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan gazetemize gerçekleştirmiş oldukları nezaket ziyaretinde İBB adaylığı üzerine kısa açıklamalarda bulunarak şöyle konuştu; ''Türkiye iki seçeneğe mahkum bırakılıyor. Yani ya hükümet partisi kazanacak ya da ana muhalefet partisi kazanacak diye vatandaşa ya ona oy vereceksin  diye iki seçeneğe mahkum bırakılıyor. İki seçenek arasında tercih yapmak zorunda kalan yurttaş  ta istemediği adaylara oy veriyor.Biz bu mahkumiyeti ortadan kaldırmak için varız.Vatan Partisi olarak biz diyoruz ki aslında ikisinin de birbirinden hiç bir farkı yok.İkisi de aynı programa hizmet ediyor.Yani iktidarı ve ana muhalefeti ile aynı amaca hizmet ettiğini görüyoruz.

bu-1-005.JPG

VATAN PARTİSİ BU DÜZENE ÇOMAK SOKMA K İÇİN ADAYLIĞINI ORTAYA KOYUYOR

Hele hele bir de söz konusu yerel seçimler olunca en büyük kavga hizmet kavgası değil bazı partilerin içlerinin de kaynadığını görüyoruz.Bu kavga rant kavgası.Yani bu pastadan ben mi pay alacağım yoksa B ve C kişisi mi onlar mı pay alacak esas tutuştukları kavga budur.Burada kamu menfaati halkın yararı,halkın çıkarı kesinlikle söz konusu değil.Vatan Partisi bu düzene açıkça söyleyeyim çomak sokmak içi adaylığını ortaya koyuyor.O yüzden ben de İstanbul Belediye Başkanlı'ğına aday oldum.''dedi.

İBRAHİM OKAN ÖZKAN KİMDİR?

28 Haziran 1994 tarihinde Bursa’da doğan İbrahim Okan Özkan, ilköğretim ve lise eğitimini Bursa’da, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. 2011 yılında Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Vatan Partisi üyesi oldu.

2015 – 2018 yıllarında TGB İstanbul İl Başkanlığı, 2018-2021 yıllarında TGB Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. 2015 – 2021 yılları arasında Vatan Partisi Öncü Gençlik Genel Yönetim Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu Üyeliği yaptı. 2021 yılında Vatan Partisi İstanbul İl Sekreterliği, 2023 yılında ise İstanbul İl Başkanlığı görevlerini üstlendi. 2018 ve 2023 Genel Seçimlerinde Vatan Partisi İstanbul Milletvekili adayıydı. 2017 yılından beri Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu Üyesidir. 

2024 Türkiye Yerel Seçimlerinde Vatan Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Adayı olarak gösterildi.

vatan-6-002.JPG

Vatan Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mevlüt Usta Pendikte başta uyuşturucu olmak üzere ranta bağlı bir işleyiş olduğunu belirterek Pendik'i halkçı bir yönetim anlayışı doğrultusunda yöneteceklerini söyledi.

''HALK MECLİSLERİYLE YÖNETECEĞİZ''

Mevlüt Usta her mahallede halk meclisleri kurularak meclislerin temsilcileri ile kent meclisleri oluşturulacağını belirterek;''Muhtarlar meslek odaları,demokratik kitle örgütleri sendikalar Kent Meclisi'nin doğal üyesi olacaktır''dedi.

''KÖYLERİMİZDE ÜRETİLENLERİ PENDİK HALKIYLA BULUŞTURACAĞIZ''

Vatan Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mevlüt Usta Pendik'in besin ihtyacının önemli bir bölümünün Pendik'eki köylerden sağlanacağını ifade ederek;''Göçbeyli,Ballıca,Emirli,Kurna ve Kurtoğmuş köylerimiz başta olmak üzere, köylümüzün üretiminin önündeki engeller temizlenecek.Köylümüzün ürettiği ürünleri aracısız şekilde Pendik halkına ulaşmasını sağlayacağız.Bunun için belediyemi Üretici-Tüketici Pazarları kuracak Pendik halkına ucuz gıdanın ulaşmasını sağlayacağız''dedi.

vatan-7.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.