• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

YAKUP YETER"PENDİK'TE KAPI KAPI GEZİP AK PARTİ SEÇMENİNDEN OY ALACAĞIM"

YAKUP YETER"PENDİK'TE KAPI KAPI GEZİP AK PARTİ SEÇMENİNDEN OY ALACAĞIM"
CHP Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Yeter. Basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

CHP Pendik Belediye Başkan aday adayı Yakup Yeter Gülistan Sofrasında basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği toplantıda  kısaca özgeçmişini anlattıktan sonra Pendik'e neden aday adayı olduğunu açıkladı.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=jUpUdaRwy0c

2y.jpg

KEMİKLİDERE PROJESİNİ 30 YILDIR NİYE YAPMIYORSUNUZ?

Yakup Yeter; Pendik'te kentsel dönüşüm sorunları başta olmak üzere  30 yıldır çözülemeyen bir çok sorunun olduğunu belirterek Pendik'i yaşanılabilir kent haline getirmek için aday adayı olduğunu söyledi. Yakup Yeter Pendik'in tüm mahallelerindeki sorunları bildiğini sözlerine ekleyerek kendisinin adaylaşması halinde Pendik'i kapı kapı gezerek  gezerek AK Parti seçmeninin kalbine girip oylarını alacağını belirtti.

3y.jpg

Yeter; Pendik Belediyesi'nin kitapçıklarında yer alan projelerin bir çoğunun Pendik'e yapılmadığına vurgu yaparak ''5 yılda yapamayacağım projeleri kitapçığa koymayacağını ve halkın karşısına çıkmayacağım'' dedi.

Yakup Yeter toplantıda açıklamalarına devam ederek şöyle konuştu;'' Ben 5 yılda yapamıyacağım projeleri kitapçıklara koymayacağım,sunum yapmayacağım,halkın önüne çıkmayacağım. 30 yıldır çözülmeyen bir tane daha proje var Kemiklidere  bu projeyi niye yapmıyorsunuz?Niye söylemiyorsunuz? Niye yazmıyorusunuz? Ama onun yan tarafındaki kaçak göçek yapıyı imara açarak devasa bir bina yaparak otel inşaatını başlatıyorsunuz ve buna da kimsenin sesi çıkmıyor.Bunu Pendikliler bilmiyor. Ben bunları kapı kapı gezecem Pendiklilere anlatacağım.AK Parti seçmeni nerede ise onların kalbine  girip onları anlatacağım ve oylarını alacağım.Pendik değişim istiyor''dedi.

Yakup Yeter basın mensuplarının Pendik Devlet Hastanesinin yapılmasına ilişkin Cumhuriyet Halk Partisi'nin teşvik edici desteğinin olmaması üzerine sorulan bir soruya Pendik Devlet Hastanesi'nin yapımının Pendik Belediye Başkanlığı'nın işi olmadığını bu sorunun muhatabının Sağlık Bakanlığı olduğunu söyledi. Yakup Yeter Pendik Belediyesi'nin olmayan projelerinin kitapçıklara konularak halkı kandırmasının döneminin biteceğini söyledi.

5y.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.