• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C

YAMANEVLER MAHALLE MUHTARLIĞININ TEMELİ ATILDI

YAMANEVLER MAHALLE MUHTARLIĞININ TEMELİ ATILDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ümraniye'de Yamanevler Muhtarlığının Temel Atma Törenine canlı bağlantı ile katıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: "Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, duasıyla 100 muhtar hizmet binasının temeli atıldı"

 ‘Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni’ çerçevesinde, Ümraniye'de Yamanevler Mahalle Muhtarlığı temel atma töreni gerçekleştirildi.

2-103.jpeg

Yamanevler Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı bağlantı ile katılım sağladı. Törene, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da katıldı.

Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni çerçevesinde, Ümraniye'de Ümraniye Belediyesi tarafından yapımı planlanan Yamanevler Mahalle Muhtarlığının temel atma töreni 19 Ekim Muhtarlar Gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı ile katıldığı tören ile gerçekleştirildi. Yamanevler Mahallesinde gerçekleştirilen tören ile yapımı başlanan muhtarlık binası mahalleliye hizmet verecek. Temel atma törenine İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve çok sayıda muhtar da katıldı.

“Muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyorum”

Temel atma töreninde konuşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “963 mahalle muhtarımız var, onların günlerini kutluyorum, tebrik ediyorum. İyi ki varlar diyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu gerçekten bir muhtar dostu, muhtar kardeşi, Türkiye'de ilk defa bir muhtar evi açıldı biliyorsunuz. Detayları arz edildi bütün milletimize. Ve aynı zamanda Türkiye genelinde 100 muhtar hizmet binası ki buna hemen parantez açıyoruz. 16’sı İstanbul'umuzda, bir tanesi içinde bulunduğumuz Ümraniye ilçemiz Yamanevler Mahalle muhtarlığı hizmet binamız. Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, duasıyla 100 muhtar hizmet binasının temeli atıldı. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun diyoruz.” dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.