• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

ZEKİ KARAİSMAİLOĞLU:''KARTAL'A BORCUM BÜYÜKTÜR''

ZEKİ KARAİSMAİLOĞLU:''KARTAL'A BORCUM BÜYÜKTÜR''
AK Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Zeki Karaismailoglu İlçe Başkanlığında Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Kartala vefa borcunun büyük olduğunu belirten Karaismailoglu aday olduğu takdirde Kartalı yaşanabilir bir ilçe haline getireceklerini ve hiç kimseye ayrım gözetmeksizin hizmet vereceklerini söyledi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=zZ4IsnaXljI&t=183s

4-119.JPG

''ZEKİ KARAİSMAİLOĞLU KARTAL'A BORCUM BÜYÜKTÜR''

Zeki Karaismailoğlu aday adaylık açıklamsında tüm katılımcılara ve kurucu üyelerine teşekkür konuşması yaptıktan sonra şu sözlere yer verdir;''Kartal'da yaşamayı tercih eden bizler,Kartal'ın keyifle yaşanabilir bir hale gelmesi için hep beraber çalışmalıyız. Hayatımın otuz yılını alan Kartal 25 yıldır ekmeğimi kazandığım Kartalımıza borcum büyüktür.

5-080.JPG

Bu güzel Kartalımızı yaşanabilir güzel bir cazibe merkezi haline getirmek için hep beraber çalışmalıyız ben de bu amaçla Belediye başkan aday adaylığı yoluna çıktım Allah yolumuzu açık etsin. Benim gibi Kartal'a hizmet etmek amacıyla yola çıkan yol ve dava arkadaşlarıma da buradan Allah kolaylık versin dileklerimi diliyor ve kendilerini tebrik ediyorum.Kartal'ın mevcut Belediye başkanlığındaki eksiklikle nedeniyle ilçe sakinlerimiz nitelikli hizmetlere aç olduğunu görmekteyiz. Yerelde var olan sorunların çözümü bir yana bir de üzerine gelen Kentsel dönüşüm gibi önemli sorunlarla baş edemeyen belediyecilik anlayışı yüzünden güzelim ilçemiz ticari,ekonomik ve turizm anlamında zayıf ve yoksun kalmıştır. Bu önemli görev şahsıma verildiği taktirde Kartal'da yaşayan insanların kimliğine,milliyetine ve memleketine bakmadan tüm Kartallıları AK Belediyeciliğin hizmet anlayışı ile buluşturmak için bıkmadan usanmadan çalışacağıma söz veriyorum.

bu3.JPG

Kartalın sorunları sorunlarımızdır,Kartal'ın beklentileri beklentilerimizdir. Yaşanabilir bir Kartal ortak özlemimizdir.Teşkilatımızın bana teveccüh göstermesi halinde Kartal'ın 15 yıllık geçmişini bir tarafa bırakıp geleceğine odaklanacak ve kaybedecek zamanımız olmadığı bilinci ile Kartal'ı yeni bir yüzyılda hak ettiği konuma getirmek için gayret göstereceğiz''dedi.

bu4.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.